Van 16 tot en met 20 september gaat cycling.be op fietsvakantie naar Oostenrijk... en jullie mogen mee de gezonde berglucht komen opsnuiven! Ex-prof Kevin Hulsmans is onze en jullie gids in het mooie Salzburgerland, waar de beklimming van de mythische Grossglockner een natte droom is voor elke wielertoerist.

De cycling.be Marmotta fietstrip gaat naar Mühlbach, om precies te zijn, onze vertrouwde stek in Oostenrijk. Onder begeleiding van gids Kevin Hulsmans en onze cycling.be-man staan er drie dagen lang uitdagende fietstochten op het programma. Coronaveilig, met een gelimiteerd aantal deelnemers.

Na elke rit kan je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel. Een ideale mix van afzien, tips opsteken en ontspannen - en dat aan een wel erg interessante prijs! Ook niet-fietsers kunnen mee. Zij genieten gegarandeerd van de omgeving of nemen deel aan tal van alternatieve activiteiten.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!