Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een ultralichte binnenband in combinatie met een stuurlint, of een Tifosi-fietsbril.

Neem je voor 20 augustus een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 nummers voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een set met Tubolito-band en Bike Ribbon-stuurlint (t.w.v. 51,85 euro) OF een Tifosi Crit-sportbril (t.w.v. 84,95 euro).

De Tubolito Tubo Road 60-binnenband voor de racefiets (29,90 euro) verbaast met zijn ultralichte gewicht van amper 39 gram. Maar hij is ook twee keer sterker dan een standaard bandje, zodat je beter beschermd bent tegen lekke banden, terwijl de montage net zo gemakkelijk is. De Tubolito is zeer compact op te rollen en daardoor eenvoudig om mee te nemen als reserveband. Deze uitvoering is geschikt om te combineren met buitenbanden van 18 tot en met 28 mm breed en heeft een ventiel van 60 mm lang.
Meer info: www.tubolito.com

Het Bike Ribbon Drops-stuurlint (21,95 euro) in stijlvol zwart/grijs haalt zijn comfort uit de onderlaag van EVA-schuim en zijn sublieme grip uit het PU-oppervlak. In het pakketje zitten 2x volle lintlengte, 2x korte stukjes lint, 2x afwerktape en 2x een eindplug.
Meer info: www.bikeribbon.com

OF

De Tifosi Crit (84,95 euro) is gemaakt van het lichte, sterke en flexibele grilamid TR90-materiaal. De rubberen stukjes aan neus en oor houden de bril goed en comfortabel op zijn plek, ook als je zweet. De krasbestendige lenzen hebben ventilatiegaten, zodat ze niet gaan aandampen. Je kan kiezen tussen het witte frame met 3 lenzen (Clarion Blue Mirror, AC Red en Clear) en het zilveren met 3 lenzen (Clarion Red Mirror, AC Red en Clear), zodat je met de Crit in alle omstandigheden het perfecte zicht hebt. Let op: er is een beperkte voorraad van de fietsbrillen. Is de voorraad uitgeput, dan ontvang je het pakket met binnenband en stuurlint.
Meer info: www.tifosioptics.com

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!