In deze veel te lange periode zonder koers kunnen we wel een lichtpuntje gebruiken. Daarom verloot 4Gold een unieke en door Mathieu van der Poel gehandtekende Canyon Ultimate CF SLX die is afgewerkt met bladgoud.

"Ruim 3 maanden Corona-maatregelen hebben ons allemaal ongemeen hard getroffen, zo ook de volledige sportwereld die verplicht tot stilstand werd gebracht", klinkt het nuchter bij 4Gold. "Het wielerpeloton maakt zich stilaan weer op voor de herstart van het wielerseizoen - met op 1 augustus de start van de Strade Bianche. Reden om te vieren dus!" Zo dachten althans 4Gold - het sportvoedingbedrijf mede opgericht door Mathieu van der Poel en voedingspartner van o.a.. Team Alpecin-Fenix,  en Canyon - Duits fietsconstructeur met uitsluitend online verkoopmodel, die elkaar vonden in een promotionele samenwerking.
 
Samen met het Oost-Vlaamse Color Monkey, gespecialiseerd in custom design en lakwerk van high-end fietsen, werd een uniek kunstwerk gecreëerd: een eenmalig ontwerp van een Canyon Ultimate CF SLX bedekt met 24 karaat bladgoud en gehandtekend door wielerfenomeen MVDP zelf. Een echt collector's item dus, waar iedere fietsfanaat urenlang naar zal willen kijken ... of op zal kunnen rijden.
 
Via een online wedstrijd op de website van 4Gold die loopt van 26 juni tot en met 16 augustus 2020, zal namelijk één gelukkige winnaar deze 'gouden' Canyon Ultimate CF SLX binnenkort in ontvangst mogen nemen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

De Fietsgids 2021 van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en daarin ontdek je niet minder dan 55 racefietsen, gravelbikes en MTB's, waarvan we er ook nog een aantal hebben getest, zoals de illustere Specialized Aethos, de Tour-winnende Colnago V3Rs, de snelle Canyon Aeroad CFR, comfortabele Look 765 Optimum+, Trek Émonda SL 7, Prorace Randa DSQ ... Daarnaast presenteren we 7 formidabele fietsen om van te dromen, de opvallendste fietstrends voor 2021, de beste race-, gravel- en MTB-accessoires, de diepste geheimen van de Shimano GRX-gravelgroepen, een vergelijking tussen een trainings- en raceband, en tussen een aero- en een gravelwiel.