Van 10 tot en met 14 juni vindt de Virtual Baloise Belgium Tour plaats. De 12 kopmannen en -vrouwen zijn stuk voor stuk Belgische en Nederlandse toprenners. Maar zij hebben jullie hulp nodig...

Heb jij er altijd al van gedroomd om ploegmaat te zijn van Remco Evenepoel of Greg Van Avermaet? Of wil je in dienst rijden van Oliver Naesen, Toon Aerts, Robbe Ghys, Laurens De Vreese, Victor Campenaerts of Xandro Meurisse? Of liever Ceylin Alvarado, Jolien D'Hoore, Sanne Cant of Ellen Van Loy? Schrijf je dan nu in en rij samen met hen de meeste kilometers bij elkaar vanaf woensdag in de Virtual Baloise Belgium Tour!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!