Dankzij de Virtual Baloise Belgium Tour krijg je tussen 10 en 14 juni de unieke kans om eens écht te knechten voor een kopman of vrouw.

Iedereen wie fietst kan zich vijf dagen lang virtueel aansluiten bij de kopmannen of kopvrouwen uit het profpeloton. De ploeg die samen het meeste kilometers aflegt, wint de eerste Virtuele Baloise Belgium Tour. Het virtuele broertje van de Baloise Belgium Tour die helaas dit jaar niet kan gereden worden omwille van de bekende redenen...

Dus waan je 5 dagen lang een echte knecht. Maal kilometers om de vroege vlucht terug te halen en je kopman of vrouw perfect af te zetten net voor de Gouden Kilometer van de Baloise Belgium Tour, beuk tegen de wind en zet zo een virtuele waaier op of haal op het einde van je tocht nog één keer alles uit de kast om je topper perfect richting spurt te loodsen.

De kopmannen zijn Remco Evenepoel, Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Victor Campenaerts, Laurens De Vreese, Xandro Meurisse, Toon Aerts en Robbe Ghys. Jolien D'hoore, Sanne Cant, Ceylin Alvarado en Ellen Van Loy zijn kopvrouw van een uitsluitend vrouwenteam.

Keep Moving registreert jouw inschrijving en zal alle deelnemers willekeurig toewijzen aan de 12 teams. Daags voor de start van de wedstrijd krijg je een rennerskaart van jouw kapitein in jouw mailbox. Vrouwen worden toegewezen aan de 4 vrouwenteams. Mannen aan de 8 mannenteams.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!