Het kwik klom rond Pasen al vlotjes boven de 20 °C. Hoog tijd om onze zomerkleding opnieuw van stal te halen! Bent u op zoek naar een kwalitatieve 'mooiweeroutfit' die niet alleen verkoeling biedt, maar ook een streling is voor het oog? Check dan zeker onze zomerkledingspecial!

De eerste warme periode van het jaar heeft ons, ondanks de donkere coronawolken, toch zin laten krijgen in meer zonnige ritjes, dus stellen we jou graag de mooiste fietskleding voor de lente en zomer voor. FUTURUM, Bioracer, Specialized, Fashion For Cycling, BBB en Vermarc laten zich opnieuw van hun knapste kant zien. Met dergelijke voorbeelden van hoe je kan stralen op de fiets heb je geen excuus meer om te blijven rondtoeren met een flapperend en afgebleekt shirt.

Lees het volledige artikel in het meinummer van cycling.be magazine, nu in de winkel of te bestellen via onze webshop! Abonneer je hier en krijg er een gratis fietscadeau bovenop!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!