Wie een tuin heeft, kan mits een beetje verbeelding wel een crossparcours maken, zo zagen we in de filmpjes van de Sven Nys Academy, maar Iciar van de Bergh gaat nog een paar stappen verder. Bekijk zijn stuntvideo 'Lockdown Bike Garden' hier!

Iciar van den Bergh bouwde in zijn tuin een uniek stuntparcours om zich te kunnen uitleven op de fiets. Hij toont zijn trialbehendigheid op boomstammen, planken, containers en zelfs een trampoline en gymnastiekbal. Zijn vriendin speelde voor een keertje de rol van cameravrouw. Het leuke filmpje toont in elk geval aan dat je met een beetje fantasie altijd kan zorgen voor het nodige vertier in deze coronatijden.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!