Wie een tuin heeft, kan mits een beetje verbeelding wel een crossparcours maken, zo zagen we in de filmpjes van de Sven Nys Academy, maar Iciar van de Bergh gaat nog een paar stappen verder. Bekijk zijn stuntvideo 'Lockdown Bike Garden' hier!

Iciar van den Bergh bouwde in zijn tuin een uniek stuntparcours om zich te kunnen uitleven op de fiets. Hij toont zijn trialbehendigheid op boomstammen, planken, containers en zelfs een trampoline en gymnastiekbal. Zijn vriendin speelde voor een keertje de rol van cameravrouw. Het leuke filmpje toont in elk geval aan dat je met een beetje fantasie altijd kan zorgen voor het nodige vertier in deze coronatijden.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer ligt nu in de winkel en je krijgt er zomaar de Crossgids bij. Daarin vind je alle renners, alle topcrossen en een analyse van de kalenderwijzigingen, Sven & Thibau Nys, Ceylin del Carmen Alvarado, Denise Betsema, Tormans CX met Quinten Hermans en Corné van Kessel, Masterclass crosstubes, en fietstests van de gravelbikes van crossexperts Canyon, Stevens & Ridley. In het gewone nummer ligt de focus dan weer enerzijds op de voorjaarsklassiekers die in het najaar worden verreden (met Greg Van Avermaet) en anderzijds de Giro (met Steven Kruijswijk), tips hoe je het herstel kan bevorderen, de mirakelzege van Johan Museeuw in Roubaix, en veel meer!