Met het lange paasweekend voor de deur, lanceert Keep Moving drie nieuwe challenges voor fietsers. Keuze genoeg dus, ook voor wie een weekje verlof heeft... Zoals altijd heb je zeven dagen tijd voor deze challenges en kan je dus elke afstand ook in stukjes afleggen.

Normaal stond hij op de kalender voor de profs, maar jij kan nu wel zelf virtueel de Scheldeprijs Cyclo rijden, een klassieker uit de Etixx Classics Tour. De Scheldeprijs Cyclo was normaal de 5de rit van de Etixx Classics Tour. De toertocht is voornamelijk gekend omwille van de winderige weersomstandigheden. Ga dus op zoek naar een stukje langs het kanaal of open vlaktes en ga de strijd aan met de wind! Probeer wel een klein beetje over te houden voor de laatste kilometer en knal net als Fabio Jakobsen in de profkoers van vorig jaar naar de (virtuele) zege!

Je kan ook bovendien ook kiezen voor één van de afstanden van de Peter van Petegem Classic of de Paris-Roubaix Challenge

Keep Moving blijft iedereen aanmoedigen om te lopen, wandelen of fietsen thuis of in de buurt en binnen de richtlijnen van de overheid! Door je eenvoudig aan te melden op het platform, je sportapp te koppelen en te starten, schenk je ook jouw medaille aan een held uit de zorg!


Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!