Lazer lanceert een wedstrijd die de creatieveling in jou zal wakkermaken. Heb je de komende dagen wat tijd, dan kan je namelijk je eigen helmdesign ontwerpen. Als je wint, krijg je jouw eigen ontworpen Bullet 2.0.

Het gerenommeerde Belgische helmenmerk Lazer is zich ervan bewust dat het in deze moeilijke tijden niet altijd gemakkelijk is om positief te blijven. Daarom biedt het iedereen de mogelijkheid om zich uit te drukken, zelfs in deze momenten waarin je niet met je gebruikelijke fietsmakkers naar buiten kan.

In deze ontwerpwedstrijd krijg je tot 11 april de kans om een blanco tekening van de Lazer Bullet 2.0-aerohelm te downloaden op de website van het merk, jouw eigen ontwerp erop te tekenen en het te uploaden. Op 12 april maakt Lazer de winnaar bekend, schildert het de helm in het winnende ontwerp en stuurt het die naar de bedenker ervan. Als dat geen originele prijs is!

Lazer gelooft dat er veel manieren zijn om unieke persoonlijkheden zich uit te laten drukken: "Het belangrijkste in het leven is waarachtig te blijven tegenover wie je echt bent en niet bang te zijn om dat aan de wereld te tonen. Dat is de reden waarom we besloten hebben om fietsers een nieuwe manier van zelfuitdrukking te bieden!"

De wedstrijd gaat van start met de Bullet 2.0, maar in de komende weken zullen andere producten volgen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!