Hoewel cycling.be magazine gewoon in de dagbladwinkels en supermarkten ligt, kunnen we ons wel inbeelden dat niet iedereen zin heeft om te gaan winkelen. Gelukkig kan je het blad ook gewoon online lezen via Blendle!

Krantenwinkels en supermarkten zijn nog gewoon open, maar soms is het eenvoudiger om gewoon online te lezen. Daar hebben we begrip voor en daarom werken we al geruime tijd samen met Blendle om onze magazines online aan te bieden. Via die online dienst zie je niet alleen de 'magazinevorm' van het blad, maar kan je ook de artikels apart aanklikken, zodat je ze gemakkelijker op het digitale scherm van jouw keuze kan lezen.

Het enige dat je moet doen, is je registreren bij Blendle. Dat is erg eenvoudig: een account aanmaken en wat gegevens invullen om GRATIS een maand lang van een Premium-lidmaatschap te kunnen genieten. Je hoeft niet te vrezen dat je na de gratis maand vastzit aan een betalend abonnement, want je krijgt twee dagen voor het aflopen van je gratis maand een bericht, zodat je - indien gewenst - eenvoudig kan uitschrijven.

Wil je cycling.be magazine gratis via Blendle lezen? Start dan jouw gratis proefperiode van een maand bij Blendle via deze snelle en eenvoudige inschrijfpagina. Wanneer je bent ingelogd bij Blendle vind je cycling.be magazine HIER.

Je kan gewoon door het magazine bladeren of in de inhoudstafel een artikel aanklikken om er rechtstreeks naartoe te gaan. Wil je oudere nummers lezen, dan klik je in de linkerbovenhoek op 'Eerdere Edities'. Veel leesplezier!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!