Kan je je niet meer inhouden en moet je dringend een online bestelling voor fietsmateriaal of -accessoires plaatsen? Dan loont het de moeite om eerst even te fietsen. Wie vóór 18 april 99 kilometer aflegt, krijgt een FuturumShop waardebon van EUR 25.00!

Registreer je voor de FuturumShop Spring Classics Challenge op Strava, fiets of loop minstens 99 km tussen 29 maart en 18 april en krijg een waardebon van EUR 25.00 voor je bestelling bij FuturumShop! Heb je minimaal 267 km gereden? Dan maak je ook nog eens kans op een FuturumShop-waardebon van EUR 250.00! Inmiddels hebben meer dan 50.000 sporters zich al aangemeld.

Zowel outdoor als (virtuele) indoor ritten zoals Zwift en hardloopactiviteiten tellen mee voor het aantal kilometers. Je hoeft die afstanden trouwens niet in één keer af te leggen. Uiteraard hou je altijd rekening met de coronamaatregelen (zie link onderaan)! Hou bijvoorbeeld anderhalve meter afstand en rij niet in groep.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!