Dankzij Keep Moving kan je virtueel toch deelnemen aan je favoriete sportevents. Je hebt nog tot en met vanavond (donderdag 26/03) om de eerste uitdaging succesvol af te ronden!

Je hebt nog tot en met vanavond om virtueel de kasseien en hellingen van de Omloop van Vlaanderen Cyclo te overwinnen (Proximus Cycling Challenge).

Komt de eerste deadline te vroeg voor jou? Geen probleem! Vanaf vrijdag staat de
E3 Cyclo - Johan Museeuw Classic op het virtuele programma.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!