Dankzij Keep Moving kan je virtueel toch deelnemen aan je favoriete sportevents. Je hebt nog tot en met vanavond (donderdag 26/03) om de eerste uitdaging succesvol af te ronden!

Je hebt nog tot en met vanavond om virtueel de kasseien en hellingen van de Omloop van Vlaanderen Cyclo te overwinnen (Proximus Cycling Challenge).

Komt de eerste deadline te vroeg voor jou? Geen probleem! Vanaf vrijdag staat de
E3 Cyclo - Johan Museeuw Classic op het virtuele programma.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!