Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een universele telefoonhoes met stuurbevestiging van SP Connect.

Neem je voor 26 maart een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 nummers voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een SP Connect universele telefoonhoes met stuurbevestiging (t.w.v. +/- EUR 50).

Wie via een app op zijn smartphone een fietsroute wil volgen, heeft een betrouwbare telefoonhoes en stuurbevestiging nodig. Met deze SP Connect Case Universal met Micro Bike Mount monteer je jouw smartphone veilig op je stuur. De SP Connect Universele Telefoonhoes is geschikt voor bijna iedere telefoon. Je kan namelijk kiezen voor een hoes in de maat M of L. Je klikt die eenvoudig en betrouwbaar vast op de stuurbevestiging.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!