Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau bovenop. Deze maand is dat een universele telefoonhoes met stuurbevestiging van SP Connect.

Neem je voor 26 maart een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een handig fietscadeau. Dan ontvang je 11 nummers voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een SP Connect universele telefoonhoes met stuurbevestiging (t.w.v. +/- EUR 50).

Wie via een app op zijn smartphone een fietsroute wil volgen, heeft een betrouwbare telefoonhoes en stuurbevestiging nodig. Met deze SP Connect Case Universal met Micro Bike Mount monteer je jouw smartphone veilig op je stuur. De SP Connect Universele Telefoonhoes is geschikt voor bijna iedere telefoon. Je kan namelijk kiezen voor een hoes in de maat M of L. Je klikt die eenvoudig en betrouwbaar vast op de stuurbevestiging.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!