Het maartnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en brengt je helemaal in voorjaarsmodus met Gilbert, 4 buitenlandse blikvangers, Teunissen, de ideale voorjaarsoutfit, voedingssupplementen, Stig Broeckx ...

Philippe Gilbert gaat in zijn laatste seizoenen op zoek naar die ene ontbrekende zege in zijn reeks van Monumenten ("Bij mij blijft dromen niet bij woorden") en dat verdient een coverinterview in het maartnummer. 

Ook de rest van deze uitgave van cycling.be magazine staat grotendeels in het teken van de voorjaarsklassiekers met Buitenlandse blikvangers Jungels, Bettiol, Fuglsang en Colbrelli, Mike Teunissen, Ruben Van Gucht op Monumentenjacht bij Sean Kelly, een vooruitblik naar de AG Driedaagse Brugge-De Panne, de samenstelling van de ideale voorjaarsoutfit, de meest betaalbare Specialized Roubaix in test, zeven Vlaamse cyclo's ...

Voorts luisteren we naar de olympische droom van keirin-kampioene Nicky Degrendele tijdens haar fietstraining met Erwin Vervecken, checken we het nut van voedingssupplementen, bezoeken we Bekende Velofiel Ozark Henry, maar ook Stig Broeckx en zijn coach voor het leven Paul Van Den Bosch ("Er is geen wat als"), gaan we fietsen in Zuid-Afrika en Californië, en veel meer!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!