Onze landgenoot Thomas Genon is een wonder op twee wielen. Als een van 's werelds beste MTB slopestyle-rijders zit hij niet verlegen om duizelingwekkende tricks en formidabele jumps. Dat bewijst hij eens te meer in 'Eclectic', de film die hij samen met Adidas maakte over zijn 'alledaagse ritjes'. Kijk en geniet!

Wat doet een mens zoal nadat hij halsbrekende toeren heeft uitgehaald tijdens Red Bull Rampage, een van de meest legendarische MTB-events ter wereld? Niet op zijn lauweren rusten, zo blijkt uit deze kortfilm van Luikenaar Thomas Genon - 'Tommy G' voor de vrienden. In 'Eclectic' toont hij welke ritjes hij dagelijks doet en waarom hij mountainbiken zo leuk vindt. Genon liet zich filmen op twee verschillende continenten om tot een 4 minuten durende adrenalinerush te komen, met zijn unieke, snedige rijstijl als rode draad. Hoogst inspirerend!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en bevat de Wielerspecial 2020, met alle ploegen, renners, fietsen en analyses voor het nieuwe wegseizoen. Verder lees je twee topinterviews met Tourwinnaar Egan Bernal ('Ik heb geen probleem met trainingstochten van zes à zeven uur. Ik koers gewoon enorm graag'), en een strijdlustige Tom Dumoulin ('Ik heb mijn koersplezier teruggevonden'), Fietsen Met Lucinda Brand, 8 uitdagingen voor Tiesj Benoot, de broers Roodhooft als de architecten achter het succesverhaal van MVDP ... De actieve fietsfanaat komt aan zijn trekken met de meest uitdagende Franse granfondo's, tests van de Specialized Turbo Creo en The Draft Hoba, de mooiste MTB-route rond Pellenberg, Do's & Don'ts over een krakend bracket en hoe je jouw basissnelheid kan opkrikken ...