De Super Bowl is niet alleen een van de grootste sportevenementen ter wereld, het zorgt ook jaarlijks voor de meest opvallende optredens en reclamefilmpjes. In die laatste categorie spelen grote auto's meestal de hoofdrol, maar dit alternatieve filmpje met twee kinderen op een fiets is een schitterend alternatief.

De 54e Super Bowl, werd niet alleen gewonnen door de Kansas City Chiefs met 31-20 tegen de San Francisco 49ers, maar stond ook weer bol van het spektakel én van autoreclames. Daar wou reclamemaker Tom Flood wel eens wat tegenkanting voor voorzien, dus maakte hij een alternatief reclamefilmpje, waarvan hij hoopt dat het beter viraal gaat dan die publiciteit van de grote merken. Bovendien is het niet alleen in het door trucks en andere grote auto's overheerste Amerika van toepassing, maar ook in ons kleine landje. Ook heel mooi: de eindquote 'U gebracht door de nederige fiets'. En wie weet, wordt een dergelijke reclame ooit eens echt afgespeeld tijdens de half-time commercials.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en bevat de Wielerspecial 2020, met alle ploegen, renners, fietsen en analyses voor het nieuwe wegseizoen. Verder lees je twee topinterviews met Tourwinnaar Egan Bernal ('Ik heb geen probleem met trainingstochten van zes à zeven uur. Ik koers gewoon enorm graag'), en een strijdlustige Tom Dumoulin ('Ik heb mijn koersplezier teruggevonden'), Fietsen Met Lucinda Brand, 8 uitdagingen voor Tiesj Benoot, de broers Roodhooft als de architecten achter het succesverhaal van MVDP ... De actieve fietsfanaat komt aan zijn trekken met de meest uitdagende Franse granfondo's, tests van de Specialized Turbo Creo en The Draft Hoba, de mooiste MTB-route rond Pellenberg, Do's & Don'ts over een krakend bracket en hoe je jouw basissnelheid kan opkrikken ...