BBB heeft de Fullview-fietsbril een frissere look gegeven. De bril behoudt zijn frameloos design, maar ziet er nu heel wat strakker uit.

"Deze bril geeft je letterlijk een volledig zicht zonder grenzen", klinkt het bij BBB Cycling. "Een frameloze sportbril, wat zoveel wil zeggen dat de lens zelf onderdeel is van de 'dragende constructie' van de bril. Je klikt de pootjes eenvoudig aan de lens vast en hij is klaar voor gebruik. Geen overdreven grote monturen en andere fratsen dus. Nee, gewoon een lichtgewicht fietsbril met een groot blikveld. Zodat jij altijd alles in je blikveld hebt, niet tegen het frame aankijkt  en geen last hebt van te veel gewicht op je neus. Je zal bijna niet merken dat je een bril draagt tijdens je ritten."

Deze vernieuwde versie is niet alleen licht, de lens is makkelijk vervangbaar, de pootjes en het neusstuk zijn aanpasbaar en het frame is gemaakt van bijna onbreekbaar Grilamid-materiaal.

De Fullview wordt graag gebruikt door de profwielrenners van Circus-Wanty Gobert-Tormans. "Zij dragen deze bril tijdens elke wedstrijd om goed zicht op de eindstreep te houden!", meldt BBB.

De Fullview is beschikbaar in vier kleuren en komt met drie lenzen (smoke/mlc, geel en transparant - 79,95 euro), of is verkrijgbaar in een PH-variant (119 euro) met meekleurende lens. Die eerste, normale uitvoering is beschikbaar in de kleuren Glanzend zwart, Glanzend kobaltblauw, Glanzend wit en Mat neon geel, terwijl de PH in glanzend metallic rood of glanzend metallic zwart komt.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het aprilnummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat uiteraard de allesoverheersende crisis niet uit de weg. Mathieu van der Poel verlegt zijn focus naar de mountainbikedoelen, Flandriens Lampaert, Van Avermaet, Naesen, Teuns & Wellens staan op non-actief, kameraden Jasper Stuyven en Mads Pedersen over vriendschap in de koers, Fabian Cancellara over zijn Ronde van Vlaanderen 2010, de dames van Boels-Dolmans, wielerbelofte Ward Vanhoof dompelt ons onder in het koersgevoel, Elke Vanhoof op haar BMX naar Tokio ... De actieve wielerfanaat krijgt minstens evenveel relevante info: de grote raceschoenentest, de ultieme tips om indoor te trainen, review van de Scott Addict RC, mountainbiken in het verrassende Genk, de veiligheid van voedingssupplementen, fietsen in de Bourgogne, Do's & Don'ts over darmparasieten en sauna's, en veel meer!