Speciaal voor Velofollies geeft Shimano een mechanische GRX-groepset weg. Shimano GRX is de eerste specifieke gravelgroep en die kan je ter gelegenheid van de Kortrijkse fietsbeurs zomaar winnen!

De Velofollies-beurs in Kortrijk Xpo gaat vrijdag van start en daar ga je heel wat gravelfietsen vinden. Ook Shimano presenteert er trots zijn specifieke gravelonderdelen. Wat wij vinden van die nieuwe Shimano GRX-groep lees je in de Fietsgids van cycling.be magazine, nu in de winkel. Maar je kan zelf jouw favoriete gravelfiets uitrusten met zo'n nieuwe groepset. Je hoeft er alleen maar voor te antwoorden op een kort aantal vragen via de link hieronder om kans te maken.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het januarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en met de kampioenschappen in aantocht zijn onze schijnwerpers gericht op de cross, met Ceylin del Carmen Alvarado, het team achter Eli Iserbyt, een nuchtere babbel met Thibau Nys, Vooruitblik naar WK Dübendorf en BK Antwerpen, het waarom achter de Nederlandse veldritsuccessen, en Adrie van der Poel. Verder: het gravelavontuur van Wellens & De Gendt, bikepacking rond Girona, de mooiste offroadroute in Zeebrugge, 5 fietsdoelen voor 2020, trainingstips om je rijklaar te maken voor het nieuwe seizoen, een test van verschillende types fiets-gps'en, ...