Droom je ervan de Ronde Van Vlaanderen of La Marmotte Granfondo Alpes te rijden en wil je écht optimaal voorbereid aan de start komen? Ontdek het ultieme trainingspakket van Energy Lab!

De langste afstand van de Ronde van Vlaanderen en La Marmotte Granfondo Alpes zijn uitdagingen van formaat waaraan je best niet onvoorbereid begint. Wil je er echter een topdagje van maken, dan kan je je maar beter laten begeleiden om in optimale conditie aan de start te staan. Daarom ontwikkelde Energy Lab het ultieme trainingspakket. En dat aan een voordeelprijs.

Het trainingspakket omvat voor de Ronde Van Vlaanderen één testdag en richting La Marmotte twee testdagen in de Energy Lab-vestigingen in Paal of Gent. Daar moet je een inspanningstest met lactaatbepaling afleggen, krijg je een analyse van je lichaamssamenstelling (DEXA-scan) en een individuele bespreking van de testresultaten. Daarna maken de coaches een 12-wekenschema tot de Ronde Van Vlaanderen op. Voor het Marmotte-pakket is er nog één bijkomende inspanningstest en DEXA-scan voorzien (2 in totaal), waarna je opnieuw een 12-wekenschema krijgt. De coaching richting Marmotte duurt 3 maanden langer.

Er is in tussentijd maandelijks contact met de coach, waarbij je schema eventueel wordt bijgestuurd. De trainingsperiode voor het Pakket Ronde Van Vlaanderen loopt van half december tot 4 april 2020 (12 weken), voor het Pakket La Marmotte Granfondo Alpes van half december tot 5 juli 2020 (24 weken). Je krijgt daarbij telkens een mooie korting van respectievelijk 185 en 400 euro op de pakketprijs.

De plaatsen voor dit exclusieve pakket zijn beperkt en inschrijven kan tot 25/11.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat kan uitpakken met een exclusieve blik achter de revalidatie van Wout van Aert. Verder: Zdenek Stybar, Yara Kastelijn, Ruben Apers over Bjorg Lambrecht en de veiligheidsproblemen, Erik Dekker, talentdetectie bij Telenet Baloise Lions, bikefitting voor rugpatiënten, De Streekrenner in Noord-Limburg, verantwoord snoepen en energiedips vermijden, een test van drie gravelbikes …