In 1921 richtte vakman Gustave Van den Hauwe zijn eigen wielerzaak op waar hij handmatig frames bouwde en beschilderde. De traditie zette zich voort van generatie op generatie en onderging doorheen de eeuw al heel wat transformaties. Maar de Oost-Vlaamse fietsenwinkel draagt nog steeds dezelfde waarden hoog in het vaandel.

"Wij maken tijd voor al onze klanten en dankzij onze vakkennis en service helpen we iedereen tot in de details. Maar ook onze eigen carbon reparatieservice en professionele fietsafstelling op maat zijn enkele grote troeven", klinkt het. Om je als gegoten op je nieuwe fiets te zetten, gebruikt Van den Hauwe het gerenommeerde Precision Bike Fit-opmeetsysteem.

Dit najaar staat er nog heel wat te gebeuren bij Van den Hauwe. "Zo wordt de showroom op het gelijkvloers opgefrist met het oog op 2020, maar we gaan ook ons huismerk Ted Wood nieuw inblazen. Verwacht je komend jaar dus maar aan nieuwe racefietsen en mountainbikes waar we heel trots op zijn." Naast nieuwe oer-Vlaamse fietsen kun je je er ook verlekkeren op 2020-modellen van verschillende topmerken zoals Trek en Cannondale, of je slag slaan met een eindereeksfiets waar een lichter prijskaartje aan hangt. Tot slot wil het team bij Van den Hauwe nog een kleine koerswijziging doorvoeren." Less is more. We bouwen het aantal merken af, zodat we nog meer kwaliteit kunnen leveren in plaats van kwantiteit", luidt het veelbelovend.

Openingsuren:
Di-vr: 9-12u & 13u30-18u30 / Za: 9-18u / Ma & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Cannondale, Kalkhoff, Oxford, Ted Wood, Trek

Fietsen Van den Hauwe
Brusselsesteenweg 264
9090 Melle
Tel: 09.252.13.44
info@vandenhauwe.be
www.vandenhauwe.be

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat kan uitpakken met een exclusieve blik achter de revalidatie van Wout van Aert. Verder: Zdenek Stybar, Yara Kastelijn, Ruben Apers over Bjorg Lambrecht en de veiligheidsproblemen, Erik Dekker, talentdetectie bij Telenet Baloise Lions, bikefitting voor rugpatiënten, De Streekrenner in Noord-Limburg, verantwoord snoepen en energiedips vermijden, een test van drie gravelbikes …