Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand is dat een fietsbril van BBB!

Neem je voor 28 november een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een trendy fietsbril van BBB Cycling.

De BBB Fullview (79,95 euro) geeft je letterlijk een volledig zicht zonder grenzen. Het frameless en open ontwerp maakt de bril zo licht dat je hem nauwelijks voelt. En met de twee extra lenzen ben je klaar voor alle weersomstandigheden. De volledig ronde lensvorm biedt optimale bescherming tegen zonlicht, stof en wind. Handig: het blokkeersysteem voorkomt dat de brilpoten de lens kunnen beschadigen terwijl ze ingeklapt zijn.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

De Fietsgids 2021 van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en daarin ontdek je niet minder dan 55 racefietsen, gravelbikes en MTB's, waarvan we er ook nog een aantal hebben getest, zoals de illustere Specialized Aethos, de Tour-winnende Colnago V3Rs, de snelle Canyon Aeroad CFR, comfortabele Look 765 Optimum+, Trek Émonda SL 7, Prorace Randa DSQ ... Daarnaast presenteren we 7 formidabele fietsen om van te dromen, de opvallendste fietstrends voor 2021, de beste race-, gravel- en MTB-accessoires, de diepste geheimen van de Shimano GRX-gravelgroepen, een vergelijking tussen een trainings- en raceband, en tussen een aero- en een gravelwiel.