Wie een nieuw jaarabonnement neemt op cycling.be magazine leest niet alleen alles over het profpeloton én ontdekt al het nieuws voor de actieve wielerfanaat, maar krijgt er ook nog eens een prachtig cadeau ter waarde van het jaarabonnement bovenop. Deze maand is dat een fietsbril van BBB!

Neem je voor 28 november een jaarabonnement, dan kan je ofwel kiezen voor een korting, ofwel voor een cadeau ter waarde van het jaarabonnement. Dan ontvang je 11 reguliere nummers plus de Fietsgids voor 64 euro, met daar GRATIS bovenop een trendy fietsbril van BBB Cycling.

De BBB Fullview (79,95 euro) geeft je letterlijk een volledig zicht zonder grenzen. Het frameless en open ontwerp maakt de bril zo licht dat je hem nauwelijks voelt. En met de twee extra lenzen ben je klaar voor alle weersomstandigheden. De volledig ronde lensvorm biedt optimale bescherming tegen zonlicht, stof en wind. Handig: het blokkeersysteem voorkomt dat de brilpoten de lens kunnen beschadigen terwijl ze ingeklapt zijn.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het decembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en dat kan uitpakken met een exclusieve blik achter de revalidatie van Wout van Aert. Verder: Zdenek Stybar, Yara Kastelijn, Ruben Apers over Bjorg Lambrecht en de veiligheidsproblemen, Erik Dekker, talentdetectie bij Telenet Baloise Lions, bikefitting voor rugpatiënten, De Streekrenner in Noord-Limburg, verantwoord snoepen en energiedips vermijden, een test van drie gravelbikes …