Op zoek naar producten van o.a. Pinarello, Stevens, Mulebar, Edco, Astute, Giordana en Etxeondo? Ga dan op 7 november tussen 9 en 21u een kijkje nemen op de eerste outletdag bij de Carbonbike showroom in Waremme.

De Italiaanse droomfietsen van Pinarello, de racefietsen en mountainbikes van Stevens, wielen van Edco, zadels van Astute, de veganistische biosportvoeding - die vooral subliem smaakt - van Mulebar en de fietskleding van Etxeondo en Giordana zijn merken waar de kwaliteit van af straalt. Distributeur Carbonbike geeft op 7 november aan iedereen de kans om toe te happen met een buitenkansje, want er zijn outletprijzen van kracht op de producten van vorige seizoenen. Mis de kans niet om te genieten van uitzonderlijke kortingen en spoed je donderdag naar Waremme (Chaussée Romaine 254)!

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...