Kevin Van Hoovels heeft de eerste wedstrijd van de Roc d'Ardenne op zijn naam geschreven. Bij het vallen van de avond vloerde hij Yann Fromont in de spurt. Axel Laurent mocht als derde mee het podium op.

Toch leek lange tijd dat plaatselijke held Remy Cara met de zege aan de haal ging. Cara had een ruime voorsprong op een achtervolgende groep van vier tot hij in de beslissende fase van de wedstrijd kreeg af te rekenen met een lekke band. Cara moest uiteindelijk tevreden zijn met een 19de plaats.

Bij de vrouwen ging de zege naar Katja Cauwenbergh. Ze haalde het ruim voor Mandie James en Lies Van De Voorde.

In totaal kwamen er 221 deelnemers aan de start.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het julinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en daarin kunnen we eindelijk concreet vooruitblikken op koers! Dat doen we met Tiesj Benoot, Primoz Roglic, Tim Declercq, vader Wim en zoon Mauri Vansevenant, en Andy Schleck. Om te weten hoe renners de coronaperiode zijn doorgekomen, spraken we trainers van Lotto Soudal en Deceuninck - Quick-Step, en wie zelf iets geks wil doen, krijgt tips van Paul Van Den Bosch over ultracycling. Verder: 10 formidabele fietsroutes in België, een fietstest van de nieuwe Cannondale Scalpel, de beste upgrades voor je racefiets, fietsen in Overijssel, alles over 'intermittent fasting', waarom ook je kind een topfiets verdient en hoe je hem of haar kan leren fietsen, en veel meer!