Van 5 tot en met 9 juni en van 4 tot en met 8 september kan jij opnieuw mee met de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Mühlbach in Oostenrijk. Samen met o.a. Ludo Dierckxsens klim je er de Grossglockner omhoog. En jij kan deze trip zelfs winnen!

Van 5 tot en met 9 juni en van 4 tot en met 8 september kan iedereen mee met de cycling.be Marmotta-fietstrip naar Mühlbach, Salzburgerland! In dit prachtig stukje Oostenrijk rij je onder begeleiding van gidsen als Ludo Dierckxsens en onze cycling.be-man begeleide fietstochten. Daarna kan je genieten van de luxe van het Marmotta Alpin Hotel. Een ideale mix van afzien, tips opsteken en ontspannen!

Trainingsschema
Wie intekent voor de cycling.be Marmotta-fietstrip krijgt een trainingsschema van 10 weken, zodat hij of zij volledig klaar is om de Grossglockner en andere Alpenreuzen aan te vallen. Na inschrijving krijg je alle nodige info én je persoonlijke trainingsschema van een topcoach van Energy Lab tijdens een infosessie, zodat je volledig klaar bent voor de uitdaging.

Topgidsen
Elke dag, drie ritten lang, kan je genieten van de expertise van onze cycling.be-gidsen. Tijdens beide trips rij je namelijk naast een grote naam. In juni is dat een nog nader te noemen ex-renner, in september is dat notoir sfeermaker Ludo Dierckxsens! Op dag twee of drie, afhankelijk van het weer, levert iedereen zijn of haar topprestatie tijdens de koninginnenrit over de Grossglockner tot op de Edelweissspitze.

Wie er de vorige keer bij was, weet dat dit een unieke ervaring is. De inlooprit loopt langs de Salzach-rivier, de andere rit biedt de mogelijkheid om af te sluiten met de stevige klim naar Arthurhaus. Wil je het een dagje rustiger aan doen? Er zijn meestal twee fietsgroepen. Er rijdt minstens één volgwagen mee voor technische bijstand en bevoorrading, ook allemaal in de prijs inbegrepen.

Topaccommodatie
Aankomst en inchecken gebeurt telkens op woensdag vanaf 16u, uitchecken op zondag om 10u. Met eigen vervoer raak je heel vlot tot in Mühlbach, dat vlak bij de A10-autosnelweg ligt. Vanuit Brussel rij je er zo'n 975 km over. Een haalbare kaart dus.

Het comfortabele boutique hotel Marmotta Alpin Hotel in Mühlbach am Höchkönig draagt sport hoog in het vaandel. Fietsers genieten van een afgesloten berging, een spuitstand en wasservice voor de sportkledij.

Ook niet-fietsers kunnen uiteraard mee. Zij genieten gegarandeerd van de omgeving of nemen deel aan tal van alternatieve activiteiten.

Praktisch
Wat: cycling.be Marmotta-fietstrip (excl. vervoer). Wel inbegrepen: 4 overnachtingen vol pension (ontbijt/avondmaal in buffetvorm, fietserspicknick 's middags) in een tweepersoonskamer, inclusief water en wijn aan tafel! Het prachtig gelegen Marmotta Alpin Hotel heeft gratis parking, wellness/sauna en Wifi.
Waar: Mühlbach, Salzburgerland, Oostenrijk
Wanneer: 5-9 juni (met nog nader te bepalen gids) of 4-8 september (met Ludo Dierckxsens)
Prijs: 395 euro per persoon (op basis van tweepersoonskamer)
Hoe: alle info en inschrijvingen via magazine.cycling.be
Meer info over het hotel: www.marmotta-alpinhotel.com


Win je deelname!
Twee keer twee duo's mogen mee aansluiten op onze fietstrip naar Oostenrijk. Wat je daarvoor moet doen? Simpel! Geef gewoon via de link hieronder jouw motivatie waarom jij en je fietsmaatje deze gratis deelname aan onze fietstrip verdienen (deelnemen vóór 18 maart!). Geef ook aan voor welke data je wenst deel te nemen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!