Heb je er altijd al van gedroomd om jezelf in het wiel van Johan Museeuw, Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet of Sven Nys te nestelen? Neem dan deel aan de uitdagende fietstochten van de gloednieuwe Teamleader Champions Tour en leef je uit op het lievelingsparcours van deze gerenommeerde wielerkampioenen!

De Teamleader Champions Tour brengt kampioenen van vroeger en nu samen met recreanten uit binnen- en buitenland. De Johan Museeuw E3 Classic bijt op zondag 31 maart de spits af. De deelnemers kunnen samen met de enige echte Leeuw van Vlaanderen het parcours van de E3 BinckBank Classic verkennen en kunnen kennismaken met ronkende namen zoals de Oude Kwaremont, Paterberg, Taaienberg en de befaamde E3-col (de Karnemelkbeekstraat). Later volgen ook nog de Philippe Gilbert Classic (01/05), de Greg Van Avermaet Classic (12/05) en de Sven Nys Classic (31/08). Als klap op de vuurpijl organiseert Teamleader op 15 september een eigen Teamleader Cycling Classic.

Met de Champions Tour wil Teamleader niet alleen wielerliefhebbers en recreanten bereiken, maar ook ondernemers. Uit een enquête van het bedrijf in 2016 bleek immers dat Belgische ondernemers gemiddeld 55 uur per week aan het werk zijn en dat er relatief weinig tijd overblijft om te fietsen. "Ik kies er bewust voor om tijd voor mezelf vrij te maken en moedig alle ondernemers aan om hetzelfde te doen", verduidelijkt Jeroen De Wit, CEO van Teamleader. "Een stap terugzetten en ontspannen helpt me om nadien met een frisse geest aan de slag te gaan en efficiënter te werken. Of het nu sporten, tijd spenderen met je familie of eender welke andere hobby is: ondernemers mogen zichzelf niet uit het oog verliezen!"

Meer info en inschrijvingen: www.teamleaderchampionstour.be.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het meinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en gaat de hete hangijzers niet uit de weg. Remco Evenepoel heeft het over de coronacrisis, motivatiebronnen en zijn BV-statuut, Erwin Vervecken kon uiteraard niet normaal op pad met Thomas De Gendt, maar ging wel zwiften met de hardrijder, en zes andere profrenners verklappen hun bezigheden in deze tijden. Verder: Dagboek van een wielerbelofte, 10 hoogtepunten uit het voorbije Giro-decennium, het wielersprookje van Alexander Richardson, de mooiste zomeroutfits van 2020, fietstest van de Specialized Allez Sprint Disc, het gravelproject met de Van Nicholas Rowtag en Campa Chorus, de fysieke gevolgen van corona, hoe je structuur en afwisseling in je coronatrainingen krijgt, 4 eenvoudige fietsherstellingen voor thuis, 5 moderne zadels (waaronder de 3D-geprinte fizik Adaptive) getest, en veel meer!