Wij hebben ook al dieren op ons pad gehad, maar meestal beperkt zich dat tot een loslopende hond en een goed getimede spurt, maar deze Braziliaanse mountainbikers kwamen oog in oog met een stier. En dus probeerden ze de stier maar weg te jagen ...

Met de mountainbike kom je al eens in een vreemde situatie terecht, maar de Braziliaanse fietsers uit dit filmpje kwamen voor de keuze te staan: omkeren en de stier met rust laten of toch maar proberen om langs te stier te glippen en hem misschien zelfs eerst weg te jagen ... Laten we het erop houden dat deze mannen een keuze hebben gemaakt die wij niet zouden nemen.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het oktobernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en je krijgt er de Crossgids met complete veldritkalender en vooruitblik van Paul Herygers bovenop! Blikvangers zijn Mathieu van der Poel, het trio Eli Iserbyt, Laurens Sweeck en Michael Vanthourenhout, de terugkerende Jolien Verschueren, Dylan Teuns, Laurens de Plus, Hennie Kuiper, Ilan Van Wilder,... Voorts gaan we achter de schermen bij Telenet Baloise Lions, zoeken we de crosskampioenen van de toekomst, zetten we een crossfiets van Trek en gravelbike van Canyon naast elkaar, vertellen we over onze tochten in Oostenrijk en Catalonië, gaan we trends spotten op Eurobike, zoeken we waarom de ene persoon meer calorie�n verbrandt dan een andere, en veel meer!