Met de gloednieuwe Rider 750 fietscomputer heeft Bryton een nieuw paradepaardje. Zo zal dit apparaat beschikken over Voice Search en vooraf geladen OSM-kaarten. Maar dat zijn niet de enige functies waar Bryton op inzet.

Via de gratis Bryton Active-app kan je gebruikmaken van virtuele track-simulatie en virtuele krachttraining. De Rider 750 is voorzien van ANT+ en FE-C slimme trainerondersteuning. Zo kan je eenvoudig, specifiek trainen op rollen.

E-biken kan ook perfect met dit nieuwe toestel. De batterijstatus, de vermogensmodus en de ritduur worden weergegeven op het scherm door Shimano Steps-ondersteuning.

Het scherm is 2,8 inch groot, wat ideaal is als je niet houdt van kleine, moeilijk leesbare schermen. Gemakkelijk te begrijpen pictogrammen en een dynamische, veelkleurige setup zorgen ervoor dat de leesbaarheid toeneemt. Het gevoelige touchscreen zou zelfs met handschoenen te besturen zijn. Een ultralange rit is geen probleem met deze fietscomputer, want hij beschikt over een batterijduur van 20 uur. Dankzij de OSM-kaarten krijg je turn-by-turn-navigatieaanwijzingen

Je kan dit toestel kopen in twee verschillende bundels. Het basispakket (Rider 750 E), waarin het toestel en een Sport Mount zit, bedraagt 249,95 euro. Het Rider 750 T pakket bevat als extra's een Smart Cadence, Speed en Heart Rate Sensor en kost 319,95 euro.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel, met Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Toon Aerts, Annemarie Worst, de karatetrap van Bart Wellens, het wielerseizoen op de weg in beeld, Dries De Bondt … De actieve wielerfanaat kan genieten van het ruime Dossier Mountainbike, met enkele gerichte tips voor een betere basistechniek, 3 hardtails van de nieuwe generatie (BMC Twostroke, Canyon Exceed en Specialized Chisel), Shimano's nieuwe e-MTB-aandrijving, de lichte Rotwild R.X375 met Shimano EP8-motor, en downhillen in Andorra. Verder: de beste winteroutfits, hoe je overtraining kan vermijden en verhelpen, waar de profs overwinteren, Bekende Velofiel Cath Luyten, en veel meer!