'Deconstructivsm'. Zo heet de nieuwe collectie van Peter Sagan die Specialized deze week gelanceerd heeft.

De nieuwe collectie (fietsen, frames, helmen, schoenen, petjes, shirts, shorts...) oogt opvallend sober. De regenboogkleuren zijn uitgepuurd in een 'verpletterend' geheel en daar zit een hele filosofie achter...

"Yin is de vernietiging om de Yang te creëren", meldt Specialized. "Een overwinning vereist vernietiging van de hoop en dromen van je rivaal, maar het begint met de vernietiging van je eigen grenzen. Niemand begrijpt dit beter dan Peter Sagan, de ultieme deconstructivist van het wielrennen."

"Dus we hebben de regenboog genomen, een symbool dat ooit de drievoudig wereldkampioen definieerde, en vervolgens verpletterd om een geheel nieuwe collectie te creëren."

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Een Tourgids in augustus? In 2020 kan alles! Je vindt hem apart in de rekken ofwel bij het septembernummer, nu in de winkel en onze webshop! Jurgen Van den Broeck analyseert de ritten en favorieten, Tom Dumoulin rekent af met rotjaar 2019, Dylan Teuns vertelt alles over zijn zege op La Planche des Belles Filles, we blikken vooruit op de strijd tussen Ineos en Jumbo-Visma, gaan fietsen met Steff Cras, verkennen de koninginnenrit, verklappen de geheimen achter hoogtestages en nog veel meer! In het gewone septembernummer vind je Victor Campenaerts, Annemiek van Vleuten, een vooruitblik op het BK en de BinckBank Tour met Sep Vanmarcke en Jasper Stuyven, Bernard Hinault, belofte Ward Vanhoof die zich kon meten met de grote jongens in de eerste koers op Belgische bodem, fietstests van de Specialized Tarmac SL7 en BMC Teammachine, Heuvelland met de MTB, tips voor een perfecte traptechniek, en nog veel meer!