BBB heeft de Fullview-fietsbril een frissere look gegeven. De bril behoudt zijn frameloos design, maar ziet er nu heel wat strakker uit.

"Deze bril geeft je letterlijk een volledig zicht zonder grenzen", klinkt het bij BBB Cycling. "Een frameloze sportbril, wat zoveel wil zeggen dat de lens zelf onderdeel is van de 'dragende constructie' van de bril. Je klikt de pootjes eenvoudig aan de lens vast en hij is klaar voor gebruik. Geen overdreven grote monturen en andere fratsen dus. Nee, gewoon een lichtgewicht fietsbril met een groot blikveld. Zodat jij altijd alles in je blikveld hebt, niet tegen het frame aankijkt  en geen last hebt van te veel gewicht op je neus. Je zal bijna niet merken dat je een bril draagt tijdens je ritten."

Deze vernieuwde versie is niet alleen licht, de lens is makkelijk vervangbaar, de pootjes en het neusstuk zijn aanpasbaar en het frame is gemaakt van bijna onbreekbaar Grilamid-materiaal.

De Fullview wordt graag gebruikt door de profwielrenners van Circus-Wanty Gobert-Tormans. "Zij dragen deze bril tijdens elke wedstrijd om goed zicht op de eindstreep te houden!", meldt BBB.

De Fullview is beschikbaar in vier kleuren en komt met drie lenzen (smoke/mlc, geel en transparant - 79,95 euro), of is verkrijgbaar in een PH-variant (119 euro) met meekleurende lens. Die eerste, normale uitvoering is beschikbaar in de kleuren Glanzend zwart, Glanzend kobaltblauw, Glanzend wit en Mat neon geel, terwijl de PH in glanzend metallic rood of glanzend metallic zwart komt.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het februarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en bevat de Wielerspecial 2020, met alle ploegen, renners, fietsen en analyses voor het nieuwe wegseizoen. Verder lees je twee topinterviews met Tourwinnaar Egan Bernal ('Ik heb geen probleem met trainingstochten van zes à zeven uur. Ik koers gewoon enorm graag'), en een strijdlustige Tom Dumoulin ('Ik heb mijn koersplezier teruggevonden'), Fietsen Met Lucinda Brand, 8 uitdagingen voor Tiesj Benoot, de broers Roodhooft als de architecten achter het succesverhaal van MVDP ... De actieve fietsfanaat komt aan zijn trekken met de meest uitdagende Franse granfondo's, tests van de Specialized Turbo Creo en The Draft Hoba, de mooiste MTB-route rond Pellenberg, Do's & Don'ts over een krakend bracket en hoe je jouw basissnelheid kan opkrikken ...