Veel mountainbikers houden ervan om hun fiets te tunen. Vaak zijn ze op zoek naar een upgrade of het nog unieker maken van de mountainbike. Trek biedt deze mogelijkheid aan via het Project One-programma. Daarmee bouw je je eigen droomfiets door zelf je afmontage en je favoriete design te kiezen.

Het Trek Project One-programma wordt nu nog leuker met de toevoeging van twee nieuwe modellen. De Rail, een nieuwe en volgens Trek grensverleggende 29er e-MTB kan nu ook gepersonaliseerd worden. Je kan nu de elektrische Rail mountainbike zelf samenstellen met gave ICON-kleuren, zoals bijvoorbeeld Cosmos, Black Gold of Prismatic Pearl.

Dat is nog niet alles! Ook de Supercaliber wordt toegevoegd aan het Project One-arsenaal. De Supercaliber is Treks nieuwe XC-mountainbike die vanaf de introductie veel bekijks kreeg, en volgens de fabrikant snel, licht en soepel door ruig terrein knalt. De Supercaliber is beschikbaar in alle ICON-kleuren, zoals Solid Logo en Full Fade. Daarnaast kan je kiezen voor een glanzende of matte afwerking. Naast de kleuren zijn ook de volledige groep- en onderdelenspecificaties beschikbaar voor de Supercaliber.

Dit zijn de zelf samen te stellen modellen:

Rail 9.7
Rail 9.8 GX
Rail 9.8 XT
Rail 9.9 XX1 AXS
Rail 9.9 XTR
Supercaliber 9.9 AXS
Supercaliber 9.9 XX1
Supercaliber 9.9 XTR
Supercaliber 9.8 GX
Supercaliber 9.8 XT

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het januarinummer van cycling.be magazine ligt nu in de winkel en met de kampioenschappen in aantocht zijn onze schijnwerpers gericht op de cross, met Ceylin del Carmen Alvarado, het team achter Eli Iserbyt, een nuchtere babbel met Thibau Nys, Vooruitblik naar WK Dübendorf en BK Antwerpen, het waarom achter de Nederlandse veldritsuccessen, en Adrie van der Poel. Verder: het gravelavontuur van Wellens & De Gendt, bikepacking rond Girona, de mooiste offroadroute in Zeebrugge, 5 fietsdoelen voor 2020, trainingstips om je rijklaar te maken voor het nieuwe seizoen, een test van verschillende types fiets-gps'en, ...