Bontrager lanceert twee nieuwe tassen die de harten van de avonturenfietsers sneller zullen laten slaan. De Adventure-frametas en -bovenbuistas zijn duurzaam, waterdicht en stabiel, en bieden broodnodige opbergruimte voor wie erop uit wil trekken met de fiets.

De Bontrager Adventure-frametas komt in drie maten, zodat hij past op zowel grote als kleine frames en je genoeg ruimte overhoudt voor drinkbussen. De montage is eenvoudig, met klittenbandstroken die voorzien zijn van een rubbercoating om schuurplekken te voorkomen. De duurzame en waterbestendige constructie houdt je spullen droog, en de ritsen zijn voorzien op het stevige werk. De frametas heeft een groot hoofdvak en een kleiner binnenvak om alles netjes te organiseren. Erg handig: de fluo binnenvoering maakt het terugvinden van kleinere items makkelijker. De small is 40 cm lang, de medium en de large doen daar telkens 5 cm bij. Ze zijn 5 cm breed en 12 cm hoog (10 cm bij de small). De prijzen worden ook groter naargelang de maat: 79,99, 84,99 en 89,99 euro.

De bovenbuistas (39,99 euro) is kleiner (inhoud van 1,7 liter), maar goed toegankelijk. Je kunt snel bij je belangrijkste spullen, zoals snacks en je telefoon. Bovendien kun je hem installeren met de meegeleverde riempjes of de bovenbuisbouten als je frame daarvoor geschikt is. De constructie is gelijkaardig aan die van de frametas.

Koop of abonneer je nu op cycling.be magazine

Het novembernummer van cycling.be magazine ligt vanaf nu in de winkel en je krijgt er onze MTB-Special bovenop! Daarin vind je tests van mountainbikes en e-MTB's van Trek, Specialized, Canyon en Lapierre, tips om een MTB te kopen, de mooiste winteroutfits, een duurtest van de Shimano Deore XT 12-speed, techniektips van een endurorijder, fietstochten in Swaziland, Marokko en de Vlaamse Ardennen, de mooiste route in Noord-Antwerpen, hoe je jouw MTB-vering moet onderhouden en instellen, hoe je een beenlengteverschil moet opvangen , spatborden, en meer. In het gewone nummer lees je interviews met Toon Aerts, Tim Merlier, Annemarie Worst, Kim Van De Steene, Kenny De Ketele en Steve Bauer. Verder: het wielerjaar 2019 in beeld, wielrennen in Amerika, de hervorming van het baanwielrennen, een vooruitblik naar de Caps Urban Cross in Kortrijk ...