Sommige fietsenwinkels pakken uit met jarenlange ervaring, maar bij R.M.B in Boom mag je met 95 jaar bijna spreken over een eeuw. Oprichter René Mampaey, die zijn initialen leende aan de zaak, werd drie keer kampioen van België in de baansprint en ook na zijn carrière ging het hard.

De zaak kende een gigantische groei en is ondertussen al haast honderd jaar een icoon dat je vanop de A12 kan zien. Anno 2019 staat de derde generatie aan het roer, die voortbouwt aan een mooie route. "Onze specialiteit ligt in het racesegment. Met onze vier topmerken Bianchi, Eddy Merckx, Scott en Ridley hebben we immers alles in huis voor elke klant. Wat e-bikes betreft, bieden we modellen aan van Scott, Gazelle en Ridley", klinkt het. Stuk voor stuk namen die kwaliteit vooropstellen, maar voor 2020 heeft R.M.B. nog een 'specialleke' in petto. "Dan mag je Eddy Merckx- en Ridley-fietsen verwachten in onze eigen R.M.B-kleurencombinatie." We kijken er al naar uit!

Wil je tijdens het winterseizoen een koopje doen? Dan ben je bij R.M.B aan het goeie adres. "Momenteel hebben we een superpromo rond de Ridley Noah Fast, een van Ridleys vlaggenschepen. De velgremversie met Shimano Ultegra-afmontage bieden we nu aan voor 3.750 euro in plaats van 5.999 euro!" Droom je ervan om binnenkort rond te vlammen met deze flitser? Grijp dan nu je kans en trek een ferme spurt naar Boom. Ook van andere merken zijn er nog enorme koopjes te doen.

Openingsuren:
Di-vr: 8-12u & 13-18u / Za: 8u30-12u & 13u30-17u / Ma & zo gesloten

Fietsmerken:
Batavus, Eddy Merckx, Flyer, Frappé, Merida, Norta, O2Feel, Oxford, Qwic, Ridley, Scott, Sparta

R.M.B
Antwerpsestraat 204
2850 Boom
Tel: 03.888.03.46
rmb.mampaey.bvba@telenet.be
www.rmbteam.be