Na een volledige jeugd actief te zijn geweest als succesvol mountainbiker, maakte Olivier Labie als 25-jarige zijn droom waar door een eigen wielerzaak te beginnen. Met zijn enorme gedrevenheid slaagt hij erin het hele concept te runnen op eigen houtje.

"Het feit dat ik alles alleen doe, wordt door vele klanten geapprecieerd. Ik probeer steeds heel klantvriendelijk te zijn door zoveel mogelijk advies te geven. Die lijn wil ik blijven doortrekken en tegelijk in elk segment een zo compleet mogelijk aanbod samenstellen. Zowel op vlak van kinderfietsen, e-bikes, racemodellen, mountainbikes, fietsen à la carte, als e-steps", luidt het bij Olivier.

Tijdens de koude, natte winterdagen stallen heel wat woonwerkfietsers hun e-bike enkele maanden in de garage. Ook daarop speelt Labiecyclette handig in. "Ik promoot nu iets meer koersfietsen en mountainbikes omdat wielerfanaten toch blijven fietsen in hun vrije tijd", vertelt de jonge zaakvoerder. Houd alvast een gaatje in je agenda vrij want in februari zwaait Labiecyclette de deuren helemaal open voor een opendeurweekend. Ga zeker eens langs in het hip ingerichte fietshuis met gezellige houten accenten want je vindt er ongetwijfeld heel wat flitsende fietsen, oogverblindende custom modellen en fancy accessoires. Te beginnen bij de trendy Labiecyclette-outfit!

Openingsuren:
Ma: 10-18u / Di & wo: 13-18u / Vr: 13-20u / Za: 9-17u / Do & zo gesloten

Fietsmerken: Giant, Qwic, Salsa, Scott, Surly

Labiecyclette
Populierenstraat 1
3569 Lummen
Tel: 013.30.51.70
info@labiecyclette.be 
www.labiecyclette.be