In 2020 blaast de wielershop in Zoersel 35 kaarsjes uit en dat zullen de klanten geweten hebben. Nu Joris' zonen Jonas en Jasper mee in de zaak zitten, krijgt Rijwielen Van den Plas een jongere uitstraling.

Die nieuwe uitstraling mag je vooral letterlijk nemen, want onlangs werd de buitengevel volop vernieuwd. "Om een nog betere dienstverlening te kunnen bieden in ons werkhuis, hebben we samen met Shimano de inrichting opnieuw aangepakt", klinkt het. Als erkend Shimano Service Center staat Rijwielen Van den Plas garant voor een enorme stock van allerlei onderdelen én een uitmuntende montage ervan. "Onze slogan luidt dan ook al jaren: "Wanneer service belangrijk is".

In de toonzaal vind je heel wat topmerken zoals Ridley, Specialized, Cube, Koga en vele andere. "Al is het 2020-model van de Specialized Venge momenteel het meest oogverblindende pareltje van onze showroom. Onze focus ligt op e-bikes en racefietsen, maar door de boost van de e-bike is dit jaar de Koga E-Nova het meest verkochte model." Naast de vertrouwde merken spot je er nu ook het hippe Moustache en Sparta. Zeker de moeite om eens langs te gaan bij Rijwielen Van den Plas in Zoersel.

Openingsuren:
Di-vr: 8u30-12u & 13u-18u30 / Za: 8u30-17u / Ma & zo gesloten

Fietsmerken:
Batavus, Cube, Flyer, Koga, Moustache, Norta, Ridley, Sparta, Specialized

Rijwielen Van den Plas
Doelen 1
2980 Zoersel
Tel: 03.312.47.91
joris@rijwielen-vandenplas.be
www.rijwielen-vandenplas.be