"Altijd meer dan 200 modellen in onze winkel", luidt het bij Costermans Wielersport. Het grootste aandeel van die ruime showroommodellen is van Trek, want de Wijnegemse wielerzaak is niet alleen lid van cycling.be Club, maar ook een heuse Trek Flagshipstore.

"Talrijke competitierenners en wielertoeristen - jong en oud - vertrouwen op onze expertise om een racefiets aan te raden of samen te stellen die perfect bij hun lichaamsmaten en fietspositie past. Wij gaan voor een koersfiets of mountainbike die 100 % binnen de wensen valt. Daarom zijn we gespecialiseerd in lichaamsmeting en bikefitting. Tot in de puntjes stellen we nieuwe fietsen af." Je kan er trouwens ook terecht voor Ridley en Oxford. "Onze merken hechten bijzonder veel aandacht aan kwaliteit, het opvolgen van bestellingen en een snelle, correcte service. Dagelijks ontvangen we leveringen, wat de kans vergroot dat je al binnen de week op je bestelde fiets rondrijdt", klinkt het.

Bij Costermans Wielersport vind je fietsen in alle prijsklassen. "Afhankelijk van je verwachtingen en budget zoeken we binnen het bestaande gamma een kant-en-klare racefiets, ofwel kies je voor een exclusief samengestelde high-end racefiets waarbij we elke onderdeel individueel selecteren volgens jouw wensen." Droom je al lang van een oogstrelende Trek Madone om je helemaal te voelen zoals wereldkampioen Mads Pedersen? Grijp je kans en ga eens lang bij Costermans Wielersport. Met het Project One-maatwerk creëer je werkelijk de fiets van je dromen. Of ben je eerder een offroadrijder die de revolutionaire Trek Supercaliber eens wil berijden? Je vindt ze er allemaal! Dan kan je tegelijk nog wat leuke accessoires of een bijpassende tenue aankopen. Alles onder een dak, gemakkelijk toch.

Openingsuren:
Ma: 13u30-18u / Di, wo, vr: 9-12u & 13u30-18u / Za: 9-12u & 13u30-17u /  Do & zo gesloten

Fietsmerken:
Oxford, Ridley, Trek

Costermans Wielersport
Turnhoutsebaan 332
2110 Wijnegem
Tel: 03.354.02.63
info@costermans-wielersport.be
www.costermans-wielersport.be