31 jaar geleden richtte Frank Opsomer zijn eigen wielerzaak op. "Uit passie voor de fiets", klinkt het. "Ik ben zelf overigens nog wielrenner geweest bij Atlas, met ex-prof en -ploegleider Johan Bruyneel als ploegmakker." Meer dan dertig jaar ervaring, uitgebreide materiaalkennis en een persoonlijke aanpak zijn de geheimen van Fietsen Opsomer.

Als je een probleem hebt met je tweewieler zorgt Frank voor een kwalitatieve en snelle herstelling op maat. Al is dat lang niet alles wat de West-Vlaamse wielerzaak te bieden heeft. "De blikvangers van het gamma zijn de elektrische koersfietsen, maar ook crossfietsen voor jeugdrenners. Heel wat kopers komen van ver voor deze fietsjes", verklapt Opsomer.

Toch focust hij niet te veel op een bepaald segment. "Naast jeugdfietsen verkopen we ook veel recreatieve modellen, mountainbikes, race- en crossfietsen. Maar de laatste tijd merk ik toch vooral een enorme opkomst van elektrische fietsen van Granville en Venturelli." Het aanbod bestaat naast ronkende namen als Ridley en Eddy Merckx onder meer nog uit Superior, Scatto Bikes en Scoperta. Tot slot vind je er ook een heleboel accessoires. Wil je alles ontdekken wat Fietsen Opsomer te bieden heeft? Ga dan zelf eens langs in Wingene.

Openingsuren:
Ma, wo, do & vr: 8u30-12u & 13u30-19u / Za: 8u30-12u & 13u30-18u / Di & zo gesloten
 
Fietsmerken:
Achielle, Ciocc, Cortina, Ebike Das Original, Eddy Merckx, Granville, Nexxt, Norta, Olympia, Ridley, Scatto Bikes, Scoperta, Superior, Venturelli

Fietsen Opsomer
Hillesteenweg 20
8750 Wingene
Tel: 051.61.27.55
fietsenopsomer@skynet.be
www.fietsenopsomer.be