Abonneer je nu op Cycling.be Magazine!

Ontvang 11 nummers voor € 64 + GRATIS Cyclon-set met onderhoudsemmer, borstelset en washandschoen (t.w.v. +/- € 63,40).*

  • De Cyclon Emmer All Weather Lube (€ 27,50) is een complete schoonmaakset voor je fiets, waarmee je jouw fietsframe en ketting snel en gemakkelijk kan onderhouden. Met dit pakket heb je direct alles in huis: de All Weather Lube (125 ml), Bionet Chain Cleaner (550 ml), Bike Cleaner (550 ml), Instant Polish Wax (100 ml) en de Cassette Claw + Detailing Brush.

  • De Cyclon Borstelset (€ 27,95) is een complete set met zes borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets. De zachte reinigingsborstel met duurzame kunststof haren maakt het frame en de onderdelen schoon terwijl de kwetsbare onderdelen beschermd blijven dankzij de rubberen randen. De borstel voor wielen en onderdelen laat je vlot de velgen en spaken reinigen. De dubbelborstel is ontworpen voor het lastig te reinigen vuil op pedalen, cranks, vorken, schijven en spaken. De kleine, harde detailborstel kent zijn weg tussen ketting, cassette, derailleur en tandwielen. De zachte detailborstel dient voor de finishing touch op dezelfde onderdelen. De cassettereiniger verwijdert eenvoudig opgehoopt vuil tussen de kransen.

  • De Cyclon Washandschoen (€ 7,95) is een microvezel handschoen waarmee je elk type fiets met zachte hand kan schoonmaken.

Meer info: www.cyclon.nl

Abonneer je hier

*Actie geldig t.e.m. 27 mei 2020. Kies je voor het abonnementscadeau, dan betaal je € 64 voor een jaarabonnement.


Of neem een abonnement en ontvang 11 nummers
+ Fietsgids voor de prijs van 10.
Je betaalt € 52* i.p.v € 64


* Tarieven alleen geldig voor verzending in België en Nederland
Tarieven voor abonnementen in het buitenland: Halfjaarabonnement: 32€ (binnen Europa) of 48€ (buiten Europa). Jaarabonnement: 60€ (binnen Europa) of 95€ (buiten Europa)
** Belangrijke info:
het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt indien de betaling tijdig in orde is - eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). 4 weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.