Abonneer je nu op Cycling.be Magazine!

Ontvang 11 nummers voor € 64 + GRATIS Raceviz-set met Artic Shoe Cover en Artic Arm Warmer (t.w.v. € 67,95).*

De RaceViz Artic Shoe Cover is volledig wind- en waterdicht dankzij de gelaste naden, terwijl de Teflon-zool enorm slijtvast is en de combinatie van antislip en elastiek ervoor zorgen dat de overtrekjes perfect blijven zitten. Het stretchmateriaal, de duurzame YKK-rits achteraan en de velcro onderaan zorgen voor een onberispelijke pasvorm. De fleece binnenkant houdt je lekker warm, zelfs bij temperaturen rond het vriespunt. Je kan kiezen tussen de fluogele versie (€ 39) of de Full Reflective (€ 44,95) en uit drie maten.
De RaceViz Artic Arm Warmer (€ 23) is gemaakt van een thermische elastische stof, heeft antislip aan het armuiteinde, en reflecterende logo's. De armstukken zijn eveneens geschikt voor gebruik bij 0 tot 10°C en zijn verkrijgbaar in drie maten en in de kleur zwart of fluogeel.

Meer info: www.raceviz.be

Abonneer je hier

*Actie geldig t.e.m. 4 november 2020. Kies je voor het abonnementscadeau, dan betaal je € 64 voor een jaarabonnement.


Of neem een abonnement en ontvang 11 nummers
+ Fietsgids voor de prijs van 10.
Je betaalt € 52* i.p.v € 64


* Tarieven alleen geldig voor verzending in België en Nederland
Tarieven voor abonnementen in het buitenland: Halfjaarabonnement: 32€ (binnen Europa) of 48€ (buiten Europa). Jaarabonnement: 60€ (binnen Europa) of 95€ (buiten Europa)
** Belangrijke info:
het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt indien de betaling tijdig in orde is - eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). 4 weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.