Nieuws

Kimeli: 'Ik moest toch even slikken'

24.11.2019

Na afloop van de Structabo CrossCup in Roeselare was er uiteraard ook plaats voor enkele reacties van de prominenten. Zeker met het oog op het EK in Lissabon, dat binnen twee weken gepland staat.

Lees meer

Kimeli en Verbruggen aan het feest in Roeselare

24.11.2019

Isaac Kimeli en Hanne Verbruggen hebben het zegegebaar gemaakt op de Structabo CrossCup in Roeselare. Kimeli haalde het na een pittig duel met Soufiane Bouchikhi. Verbruggen had aanvankelijk een riante voorsprong, maar werd in de slotfase nog belaagd door Stéphanie Barnes en Hanna Vandenbussche.

Lees meer

Kimeli wijzigt plannen: lange cross in Roeselare én EK-ambities

23.11.2019

Isaac Kimeli zal morgen op de Structabo CrossCup in Roeslare niet aan de start van de korte cross verschijnen. De oorspronkelijke plannen om een gooi te doen naar een EK-selectie op de mixed relay zijn last minute gewijzigd. Kimeli opteert dan toch voor de lange cross.

Lees meer

Wie doet een gooi naar EK-selectie op Structabo CrossCup Roeselare?

20.11.2019

Komende zondag staat de tweede individuele manche van de Structabo CrossCup gepland. Roeselare staat traditiegetrouw gelijk aan de selectiecross voor het EK veldlopen, dat op 8 december in Lissabon plaatsvindt. Bevestigen de favorieten of valt er een verrassing uit de bus?

Lees meer

Winnares Bakker: 'Aan het water was het zelfs nog leuk om te kunnen spetteren'

10.11.2019

Jasmijn Bakker en Isaac Kimeli waren de sterkste in het zand van het Zilvermeer in Mol tijdens de Structabo CrossCup. "Het zand beviel mij eigenlijk best goed", zegt Jasmijn Bakker.

Lees meer

Bakker en Kimeli schitteren op Structabo CrossCup Mol

10.11.2019

De Nederlandse Jasmijn Bakker en Isaac Kimeli hebben in Mol de eerste individuele manche van de Structabo CrossCup op hun naam geschreven. Bakker was in de slotfase te sterk voor Hanne Verbruggen. Kimeli rekende dan weer in de sprint af met Samuel Fitwi, die vorig jaar nog de beste was aan het Zilvermeer.

Lees meer

Wie knalt in Molse zand naar zege tijdens Structabo CrossCup?

06.11.2019

Zondag staat de eerste individuele manche van de Structabo CrossCup gepland. Traditiegetrouw strijkt het regelmatigheidscriterium in het veld neer aan het Zilvermeer in Mol. Isaac Kimeli krijgt net zoals vorig jaar concurrentie van de Duitser Samuel Fitwi. Bij de vrouwen lijkt het op papier een open strijd te gaan worden.

Lees meer