Nieuws

Reacties mannen na Structabo CrossCup Roeselare

25.11.2018

Lees hier de reactie van Isaac Kimeli, Robin Hendrix, Lander Tijtgat en Simon Debognies na de Structabo CrossCup in Roeselare.

Lees meer

Reacties vrouwen na Structabo CrossCup Roeselare

25.11.2018

Lees hier de reactie van Nina Lauwaert, Sofie Van Accom, Hanna Vandenbussche en Vanessa Scaunet na de Structabo CrossCup in Roeselare.

Lees meer

Lauwaert en Kimeli aan het feest op Structabo CrossCup Roeselare

25.11.2018

Nina Lauwaert en Isaac Kimeli hebben de Structabo CrossCup manche in Roeselare op hun naam geschreven. Zowel bij de vrouwen als bij de mannen werd het een wedstrijd om duimen en vingers bij af te likken. Bovendien bleven de verschillen beperkt in beide races, waardoor ploegen voor het EK veldlopen erg realistisch lijken.

Lees meer

Wie doet een gooi naar het EK op de Structabo CrossCup in Roeselare?

21.11.2018

Komende zondag staat de tweede individuele manche van de Structabo CrossCup op de planning. De manche in Roeselare is traditiegetrouw de race waarin de tickets voor het EK veldlopen worden verdeeld. Wie toont zich de beste op het zware parcours in Roeselare?

Lees meer

Tasama maakt kans op EK-deelname dankzij toegeving IAAF

16.11.2018

De kogel is door de kerk: Dame Tasama mag voortaan onze landskleuren verdedigen. De 31-jarige atleet is al sinds begin 2017 Belg, maar een regel van de IAAF verplicht alle genaturaliseerde atleten om eerst drie jaar die nieuwe nationaliteit te hebben, alvorens ze mogen uitkomen voor het land. De IAAF maakt echter een uitzondering voor Tasama. Hierdoor kan de atleet zich volgende week proberen selecteren voor het EK veldlopen in Tilburg.

Lees meer

Abdi verschijnt aan de start van de Structabo CrossCup in Roeselare

04.11.2018

De organisatie van de Structabo CrossCup maakte bekend dat Bashir Abdi van start zal gaan tijdens de manche in Roeselare.

Lees meer

Reacties van de Belgen na de Structabo CrossCup in Mol

04.11.2018

Na afloop van de Structabo CrossCup in Mol verzamelden we enkele reacties van de betere Belgen van de dag. Onder meer Imana Truyers, Isaac Kimeli en Dame Tasama deden hun zegje.

Lees meer

Gosk en Fitwi zegevieren op Structabo CrossCup in Mol, Truyers en Kimeli beste Belgen

04.11.2018

De Poolse Anna Gosk en de Duitser Samuel Fitwi hebben de eerste individuele manche van de Structabo CrossCup op hun naam geschreven. In het Molse zand dicteerden bij de vrouwen voornamelijk buitenlandse atletes de wet. Imana Truyers werd eerste Belgische. Bij de mannen deden de Belgen het beter, maar Fitwi bleek toch een maatje te sterk voor onder anderen Isaac Kimeli en Dame Tasama.

Lees meer

Samuel Fitwi en Anna Gosk winnen Structabo CrossCup in Mol

04.11.2018

De Duitser Samuel Fitwi heeft zondag aan het Zilvermeer in Mol de eerste individuele manche van de Structabo CrossCup veldlopen gewonnen. Bij de dames ging de zege naar Anna Gosk.

Lees meer