Nieuws

Reacties uit Berlare

28.10.2019

Lees hier de reactie van Hanne Verbruggen, Veerle Dejaeghere, Sofie Van Accom, Robin Hendrix, Hugo Hay en Soufiane Bouchikhi na de Structabo CrossCup Relays in Berlare.

Lees meer

OEH en VITA maken zegegebaar op Structabo CrossCup Relays in Berlare

27.10.2019

De teams van VITA en OEH hebben de eerste manche van de Structabo CrossCup gewonnen. Tijdens de Relays in Berlare was het vrouwenteam van VITA eerder onverwacht aan het feest. Bij de mannen stond er zoals geen maat op het team van OEH, dat voor de zesde opeenvolgende keer won.

Lees meer

Topteams klaar om te schitteren tijdens Structabo CrossCup Relays in Berlare

22.10.2019

Zondag start op de nieuwe locatie aan het Donkmeer in Berlare de 38ste editie van de Structabo CrossCup. Traditiegetrouw wordt het circuit op gang getrokken met de Relays, waarbij teams van drie atleten het tegen elkaar opnemen. De topfavorieten zijn tevens ook de titelverdedigers met CABW bij de vrouwen en OEH bij de mannen. In totaal verschijnen meer dan 900 teams aan de start.

Lees meer

CrossCup, Sportoase en Runners Lab slaan handen in elkaar om atletiek te promoten bij de jeugd!

22.10.2019

Op zondag 27 oktober wordt het veldloopseizoen op gang geschoten met de Structabo CrossCup Relays in Berlare. Tijdens deze eerste, en tevens grootste, veldloop van het land verwachten we ruim 3.000 atleten.

Lees meer