Nieuws

Reacties toppers na Brussels CrossCup

28.02.2021

De winnaars en verliezers op de Brussels CrossCup hadden uiteraard het een en ander te vertellen na de aankomst. Wij vatten hieronder de belangrijkste reacties van de prominenten samen.

Lees meer

Mieke Gorissen triomfeert op Brussels CrossCup

28.02.2021

Mieke Gorissen heeft de concurrentie op een hoopje gelopen tijdens de lange cross op de Brussels CrossCup, ook het BK veldlopen. De 38-jarige atlete was een klasse te sterk voor Eline Dalemans en Hanna Vandenbussche.

Lees meer

John Heymans zet favorieten een hak op Brussels CrossCup

28.02.2021

John Heymans is de verrassende winnaar van de Brussels CrossCup en dus ook het BK veldlopen geworden. Heymans, vorige week nog goed voor de Belgische titel op de 3.000m in zaal op het BK, bleek in de slotfase te sterk voor Dieter Kersten.

Lees meer

Wie is zondag meteen op de afspraak op BK veldlopen?

25.02.2021

Zondag is het eindelijk zover: de eerste CrossCup en meteen ook eerste veldloop van een bijzonder winterseizoen. In het Park van Laken strijden de senioren om de Belgische titels op de lange en korte cross. Wie maakt zondag kans op een Belgische titel in het veld en welke namen kunnen onverwacht uit de hoek komen?

Lees meer

CrossCup Mol afgelast, Roeselare biedt perspectieven voor jeugdatleten

22.02.2021

De CrossCup vzw en VABCO Mol hebben samen met de beheerders van het Provinciaal Domein het Zilvermeer besloten om de CrossCup van Mol te annuleren. De beslissing volgt door het blijvende competitieverbod voor jeugdatleten tot 31 maart en de grote extra investering die gepaard gaat met het organiseren voor crossen voor eliteatleten.

Lees meer

Licht op groen voor open BK veldlopen in Brussel

12.02.2021

De Brusselse burgemeester Philippe Close en het Brusselse schepencollege hebben de beslissing genomen dat de CrossCup van Brussel, tevens het open BK veldlopen kan plaatsvinden. Het BK blijft gepland op 28 februari in het Park van Laken.

Lees meer