X

Crêtes de Spa - special edition 2021

Het zijn vreemde tijden, die maken dat we de 43e Crêtes de Spa wat anders gaan aanpakken dan gewoonlijk... dit jaar dus een "special edition", met de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 verschillende dagen. Vrijdag gaan we voor een nocture wat het parcours van 10 km en 21 km betreft voor lopers. Op zaterdag en zondag zijn ook de wandelaars welkom voor 10 of 21 km in de prachtige omgeving van Spa, voor de (trail)runners bieden we ook de trail van 33 km aan.

INFO INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN

ONLINE VOORINSCHRIJVINGEN

TARIEVEN

Distance
10 km Run & Walk € 10
Les Crêtes 21 km Run & Walk € 17
Trail 33 km (niet op 25/06) € 30
Crêtes de Spa 2021 T-shirt € 12

*beperkte oplage. Tot einde voorraad beschikbaar.

Schrijf je hier in!

Bevestigingsmail

Na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor het evenement krijg je een e-mail met een e-ticket. Dit e-ticket dien je de dag zelf mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar deze mail dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Er worden geen borstnummers opgestuurd.

T-SHIRT

Bij je inschrijving kan je dit unieke Crêtes de Spa 2021 T-shirt bestellen voor slechts 12 euro. Opgelet: dit T-shirt is in beperkte oplage beschikbaar en wordt verkocht tot einde voorraad!

INSCHRIJVEN DE DAG ZELF

Dit jaar is het NIET MOGELIJK om je ter plaatse in te schrijven.

GROEPSINSCHRIJVING

Er zijn dit jaar GEEN GROEPSINSCHRIJVINGEN mogelijk.

  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn, ben je met minder dan 10, dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.d.m worden niet aanvaard.
  • Op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. (Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren.) Vervolgens kan je deelnemers toevoegen, verwijderen enz. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is, dan moet jij, als groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep is afgesloten, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
  • Heb jij je groepsinschrijving nog niet doorgestuurd en betaald op het ogenblik dat het maximum van 6.000 deelnemers is bereikt, dan krijg je een mail met de vraag jouw groep binnen de vijf dagen te betalen om jullie inschrijvingen alsnog te bevestigen. Opgelet! Van zodra het maximum bereikt is, zal je niemand meer kunnen toevoegen of wijzigen. Enkel nog betalen. Je krijgt ook enkel een herinneringsmail als er minstens één persoon in je groep staat ingeschreven.
  • Deelnemers die via een groep inschrijven zullen automatisch in dezelfde wave starten. (Deelnemers die tot een groep behoren zullen niet in de eerste wave kunnen starten. Enkel individuele deelnemers kunnen aan de eerste wave worden toegevoegd.)
  • KLIK HIER OM NAAR DE INSCHRIJVINGSMODULE TE GAAN

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met en de algemene voorwaarden van de Crêtes de Spa. Lees deze voorwaarden grondig na.

Enkel na betaling van het inschrijvingsgeld is je deelname officieel bevestigd.

De organisatie van dit evenement zal gebeuren onder de dan geldende regels betreffende COVID-19. We zullen de maatregelen respecteren die op dat moment geldig zijn om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen. Omwille van die reden kunnen er mogelijk wijzigingen zijn in de organisatie.

Reglement

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname gebeurt onder eigen verantwoordelijkheid.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement een bericht met de bevestiging van je startnummer. Je hebt je startnummer nodig om je deelnamepakket te kunnen afhalen.

Als je ter plaatse je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je € 5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Fietsen en gemotoriseerde voertuigen, niet eigen aan de organisatie, zijn verboden op het parcours tijdens de wedstrijd.

[an error occurred while processing this directive]

PRAKTISCHE INFO

Klik op de titels hieronder voor meer info.

Zaterdag 26 juni

Adres

La Fraineuse
Avenue Amédée Hesse 41
4900 Spa

10 km (+/-257 D+) - 21 km (+/-592 D+) (RUN en WALK)

33 km (TRAILRUN) - +/-900 positieve hoogtemeters

Vrije start binnen je tijdsblok

Voor uw veiligheid vragen we met aandrang om de app 112 op uw smartphone te installeren. Deze app laat toe uw exacte locatie te bepalen voor de hulpdiensten mocht u in de problemen komen onderweg. Meer info over deze app : APP 112 BE

20 waves RUN-WALK-TRAIL

Wave 1 om 8u30, dan elke 20 minuten een nieuwe wave. Laatste wave start om 14u50. 60 personen per wave.
Trail 33 km : laatste start in wave van 11u50 (dus ten laatste om 12u10)

Sluiting finish : 17u

Afhalen borstnummer ter plaatse max 15 min. voor je start. Kom zeker niet te vroeg naar de eventsite. Ben je vroeg? Wacht aub dan even in je wagen.

Was je reeds ingeschreven voor de editie van 2020 die helaas niet kon doorgaan en wil je van afstand of naam wisselen, dan moet je dit doorgeven via info@golazo.com voor 14 juni 2021. Het is de dag zelf NIET mogelijk om van naam of afstand te wisselen.

Er is dit jaar uitzonderlijk geen mogelijkheid om de douches en kleedkamers van La Fraineuse te gebruiken.

Er is ook geen bewaarplaats sporttassen, je laat je sporttas dus best in je auto.

De tijdsmeting gebeurt door middel van een elektronische chip. Deze chip meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname. Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen.

Zorg ervoor dat je je borstnummer vooraan op de borst speldt om een goede tijdsregistratie te garanderen.

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Minimum leeftijd voor de Crêtes 21 km : 16 jaar op 25/06/2021.

FAQ

Als organisatie hebben we een nieuw format uitgewerkt om de veiligheid en het comfort van onze deelnemers te maximaliseren. Heel wat van deze maatregelen worden uitvoerig beschreven in deze FAQ.

Vrije start in het door jouw gekozen tijdslot

Je inschrijving blijft geldig voor één van deze nieuwe data.

Kan je niet aanwezig zijn op deze nieuwe data? Dan wordt je inschrijving automatisch overgezet naar de editie van 2022. Je hoeft hiervoor verder niets te doen.
Was je ingeschreven voor de TRAIL 55 km die niet doorgaat tijdens deze speciale editie, dan wordt je inschrijving hiervoor automatisch overgezet naar 2022.

Omwille van extra maatregelen i.v.m. COVID-19 is het NIET mogelijk ter plaatse nog in te schrijven.

Om de regels rond social distance en de veiligheid van alle deelnemers te kunnen garanderen is het uitermate belangrijk om je te houden aan het door jou gekozen tijdslot. Binnen jouw tijdslot van 20 min. kan je vrij starten. Voor de lopers begint de tijd te lopen vanaf het moment dat je de timingmat ter hoogte van de start passeert. Binnen jouw tijdsslot kies je er zelf voor wanneer je over deze mat loopt.

Ja! Op het parcours van de 21 km krijg je boven aan de skipiste water aangeboden.
Loop je de 33 km TRAIL, dan krijg je 2 bevoorradingen met water. Vergeet je herbruikbare beker zeker niet mee te nemen, we bieden GEEN wegwerpbekers aan op het parcours.
Uiteraard is er aan de finish ook een eindbevoorrading.

Je bent al ingeschreven voor één van de afstanden maar wilt dit graag wijzigen? (Bv. van 21 km naar 10 km) Neem dan ten laatste één week voor je start contact op met info@golazo.com.

Het dragen van een mondmasker is verplicht voor en na je wandeling/looptocht. Tijdens je deelname zelf is een mondmasker niet verplicht.

Er zullen deze editie uitzonderlijk geen kleedkamers / douches ter beschikking zijn.

Dit is niet mogelijk omdat we concentratie van deelnemers op 1 locatie moeten vermijden. Laat je sporttas bij voorkeur in je eigen wagen.

Jazeker, hou je hond te allen tijde aan de leiband aub.

Een sportief verblijf in de Ardennen

Voor een sportief verblijf in de Ardennen moet je bij Ardennes-étape zijn! Een houten chalet midden in de natuur, een vintage vakantiehuis of een luxe loft? Dat is mogelijk! Met een privézwembad, jacuzzi, biljart, tuin & overdekt terras? Ook dat is mogelijk!

Boek nu je verblijf in juni of juli 2021 met de volgende kortingscode AE10CDS-2021 en ontvang 10% korting op de huurprijs.

Bekijk het aanbod vakantiehuizen

Natagora

Aanwezig in de hele Federatie Wallonië-Brussel, Natagora beschikt over talrijke natuurgebieden, verspreid over 5 000 ha. Het groot doel van de vereniging is de achteruitgang van de biodiversiteit te stoppen en tot het herstel van een beter evenwicht tussen de mens en de natuur bij te dragen.

Meer info: https://www.natagora.be/membre

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in je ervaring van ons evenement. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie.

ORGANISATIE

Golazo Sports
Schoebroekstraat 8
3583 Paal-Beringen
België
Golazo