Nieuws

Alles kan weer na Brussel in de DVV Trofee: drie klassementen liggen nog voor het grijpen

07.01.2019

Dat het nog razend spannend wordt in de Krawatencross in Lille staat nu al als een paal boven water. Zowel voor het algemene klassement als het klassement voor de tussensprints ligt er nog niets in een definitieve plooi. Ook in het teamklassement kan er nog heel wat gebeuren.

Lees meer

Aerts: 'Fier op mijn tweede plaats in DVV Trofee'

06.01.2019

Toon Aerts reed in Brussel al naar zijn twintigste podiumplaats van het seizoen. In de tussenstand van de DVV Trofee ziet hij Mathieu van der Poel wel meer afstand nemen.

Lees meer

Van der Poel: 'Mooie cross die kan uitgroeien tot een vaste waarde'

06.01.2019

Mathieu van der Poel boekte in de eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross zijn 23e overwinning van het seizoen. De nieuwe wedstrijd in de DVV Trofee heeft de Europese kampioen aangenaam verrast.

Lees meer

Van der Poel wint en vergroot voorsprong in DVV Trofee

06.01.2019

Mathieu van der Poel heeft de voorlaatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee gewonnen. Hij schreef de Brussels Universities Cyclocross met veel overmacht op zijn naam.

Lees meer

Alvarado domineert in Brussel van begin tot einde

06.01.2019

Ceylin del Carmen Alvarado heeft in tussen de aula?s van de VUB en de ULB de eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross gewonnen. De jonge Nederlandse domineerde de wedstrijd van start tot finish.

Lees meer

Student Lander Loockx slaat dubbelslag in Universiteitscross

06.01.2019

Lander Loockx heeft in de Brussels Universities Cyclocross een dubbelslag gerealiseerd: dagwinst en de leidersplaats in de DVV Trofee. Toon Vandebosch en Maik van der Heijden mochten mee op het podium.

Lees meer

Brussel ziet Cortjens winnen na straffe inhaalrace

06.01.2019

Ryan Cortjens heeft de eerste editie van de Brussels Universities Cyclocross voor junioren gewonnen. De Limburger rekende na een lange inhaalrace in de slotronde genadeloos af met zijn grote concurrent Witse Meeussen.

Lees meer

Boom: 'Hopelijk word ik niet gedubbeld door Mathieu'

04.01.2019

De Brussels Universities Cyclocross heeft naast het verrassende en gevarieerde parcours nog een extra troef om naar uit te kijken. Voor het eerst in bijna twee jaar duikt Lars Boom zondag nog eens het veld in. "Hopelijk word ik niet gedubbeld door Mathieu", blikt de Nederlander met een knipoog vooruit.

Lees meer

Brussels Universities Cyclocross pakt uit met verrassend en gevarieerd parcours

03.01.2019

De DVV Verzekeringen Trofee is zondag 6 januari al aan haar zevende manche van het seizoen toe en pakt voor de allereerste cross in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest uit met een verrassend en uitdagend parcours. "Het wordt echt cross", voorspelt Rudy De Bie.

Lees meer