Nieuws

Mathieu van der Poel: 'Uitschuiver was mijn eigen fout'

05.01.2020

Mathieu van der Poel pakte in de Brussels Universities Cyclocross zijn negentiende seizoenszege. De Nederlandse wereldkampioen kende een heel goede dag, klonk het achteraf. "Ik maakte het verschil op het laatste deel van het parcours."

Lees meer

Van der Poel rijdt naar de zege in Brussel

05.01.2020

Mathieu van der Poel heeft zondag de Brussels Universities Cyclocross gewonnen. Hij haalde het voor Eli Iserbyt en Corné van Kessel. Voor Van der Poel was het de 19e overwinning van het seizoen.

Lees meer

Alvarado herhaalt in Brussel ondanks veel foutjes: 'We jaagden elkaar op'

05.01.2020

Ceylin del Carmen Alvarado heeft niet alleen de mooiste naam van het pak, ze is momenteel ook de beste renster van hen allemaal. De Nederlandse rekende in de Sack Zelfbouw Trophy in Brussel andermaal af met Annemarie Worst in een spannend duel dat duurde tot in de laatste ronde.

Lees meer

Alvarado wint bij de vrouwen en verstevigt haar leiderspositie

05.01.2020

Ceylin del Carmen Alvarado heeft zondag op de terreinen van de campus van de VUB de Sack Zelfbouw Ladies Trophy gewonnen. Ze verstevigt zo haar leiderspositie in de DVV Verzekeringen Trofee

Lees meer

Ryan Kamp topt tricolore podium in de schaduw van de VUB

05.01.2020

Ryan Kamp heeft in schoonheid afscheid genomen van zijn Nederlandse kampioenentrui. De Nederlander was de beste in een entertainende beloftencross van de Brussels Universitities Cross. Twee andere kampioenen, Antoine Benoist en Timo Kielich, stonden mee op het podium.

Lees meer

Lennert Belmans trekt aan langste eind in Brussel

05.01.2020

Lennert Belmans heeft zich de beste junior getoond in de Brussels Universities Cyclocross. De renner van IKO-Crelan mocht op het podium Jetze Van Campenhout en Matias Kopecky verwelkomen.

Lees meer

Fem van Empel pakt dubbelslag in Helen100 Trophy

05.01.2020

De Nederlandse Fem van Empel is de eindwinnares van de eerste Helen100 Trophy. De dames-junior fietste solo naar de overwinning in de Brussels Universities Cyclocross en verdedigde zo met succes haar leidersplaats.

Lees meer

Ceylin del Carmen Alvarado heeft goede herinneringen aan Brussels Universities Cyclocross

02.01.2020

Ceylin del Carmen Alvarado reed op 1 januari naar een dominante overwinning in de GP Sven Nys. Winnen doet de Nederlandse dit seizoen intussen geregeld, maar pas begin 2019 stak ze voor het eerst haar handen in de lucht van een elitecross. Dat gebeurde in de toen gloednieuwe Brussels Universities Cyclocross. "Het zijn kleine dingen die de grote stap voorwaarts hebben ingezet", vertelt de 21-jarige Nederlandse. Zondag is Alvarado de grote favoriete om zichzelf op te volgen in Brussel in de voorlaatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee en Sack Zelfbouw Ladies Trophy.

Lees meer