Nieuws

Aerts wint slotmanche in Brussel, Iserbyt is eindwinnaar X²O Badkamers Trofee

14.02.2021

In de Soudal Brussels Universities Cyclocross, de slotmanche van de X²O Badkamers Trofee, stond er geen maat op Toon Aerts. De Kempenaar reed in twee tijden weg van Quinten Hermans. Eli Iserbyt werd zesde en is de eindlaureaat in de X²O Badkamers Trofee.

Lees meer

Alvarado sneeuw- en ijskoningin in Brussel, Brand wint Soudal Ladies Trophy

14.02.2021

Ceylin Alvarado heeft na een indrukwekkende solo de Soudal Brussels Universities Cyclocross op haar naam geschreven, de slotmanche van de X²O Badkamers Trofee. Lucinda Brand finishte als vijfde en pakt (nipt) de eindzege in de Soudal Ladies Trophy.

Lees meer

Iserbyt: 'Een mooie Valentijn'

14.02.2021

Eli Iserbyt deed in de Soudal Brussels Universities Cyclocross niet mee voor de dagzege, maar het hoofddoel van de dag realiseerde hij wel: de eindzege in de X²O Badkamers Trofee veiligstellen.

Lees meer

Aerts: 'Ik voelde dat ik op de schuine kanten de beste was'

14.02.2021

De Soudal Brussels Universities Cyclocross draaide uit op een duel tussen Toon Aerts en Quinten Hermans. Die eerste zou aan het langste eind trekken, ondanks een lekke band. "Ik voelde dat ik op de schuine kanten de beste was", legde Aerts na afloop uit.

Lees meer

Hermans: 'Ik maakte iets te veel foutjes'

14.02.2021

Quinten Hermans was tevreden met zijn tweede plaats in de Soudal Brussels Universities Cyclocross. "Ik ben blij met mijn cross ondanks een paar schoonheidsfoutjes."

Lees meer

Vandeputte: 'Dit is een droom'

14.02.2021

Dé revelatie van de Soudal Brussels Universities Cyclocross was Niels Vandeputte. De 20-jarige belofte van Alpecin-Fenix zat na afloop te glunderen met zijn knappe derde plaats.

Lees meer

Brand: 'Balen dat ik niet meer in pedalen raakte'

14.02.2021

41 seconden leek een veilige voorsprong voor Lucinda Brand ten op zichte van Denise Betsema, maar door een probleem met haar klikpedalen werd het in Brussel toch nog spannend in de strijd om de eindzege van de Soudal Ladies Trophy.

Lees meer

Betsema: '5 seconden is echt heel weinig'

14.02.2021

Na 8 manches door modder, zand en sneeuw ploeteren komt Denise Betsema 5 seconden tekort om de Soudal Ladies Trophy te winnen. En daar baalt ze toch wel van ...

Lees meer

Alvarado: 'Het was best wel zwaar'

14.02.2021

Een ware demonstratie was het, de manier waarop Ceylin Alvarado de Soudal Brussels Universities Cyclocross naar haar hand zette. "Maar makkelijk was het zeker niet", bekende ze na afloop.

Lees meer

Michael Vanthourenhout: 'Ik wil een betere loper worden'

10.02.2021

Voor de slotmanche van de X²O Badkamers Trofee houden de veldrijders zondag halt in de hoofdstad. In de Soudal Brussels Universities Cyclocross hoopt Michael Vanthourenhout zijn technische troeven uit te spelen. "Hopelijk zal het bovenste laagje van het parcours er een beetje vettig bijliggen."

Lees meer