Praktische info


Programma & locatie


Startprocedure in waves


Afhalen borstnummer, headlight & T-shirt


Bevoorrading


Kleedkamers en bewaarplaats sporttassen


Voorbereiding en veilig sporten


Het borstnummer moet tijdens het lopen ten allen tijde duidelijk zichtbaar op de borst gedragen worden.

Alle deelnemers dienen de veiligheidsinstructies van de organisatie te volgen.

Deelname aan de Brussels Night Run gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.

Het noodnummer kan je op de achterzijde van het borstnummer terugvinden. Gelieve ook je persoonlijke gegevens achteraan het borstnummer in te vullen.

Enkel na betaling is je inschrijving officieel bevestigd.

Geef op je inschrijvingsformulier een geldig e-mailadres in, want enkel via dat adres ontvang je een week voor het evenement jouw e-ticket. Je hebt dit e-ticket nodig om je startnummer, T-shirt en headlight te kunnen afhalen op zaterdag 21 september in het Beursgebouw in Brussel. Je kan je e-ticket via smartphone tonen of afgedrukt meenemen.

In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld en kan de inschrijving niet overgezet worden naar een ander Golazo sports evenement.

Als je op de Brussels Night Run je inschrijving wenst door te geven aan een ander persoon betaal je ter plaatse €5 administratiekosten.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen.

Alle informatie van de deelnemers is bestemd voor Golazo. Zij mag evenwel doorgegeven worden aan de partijen die contractueel verbonden zijn met Golazo. De wet van 8 december 1992 i.v.m. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer t.o.v. gegevensverwerking, voorziet het toegangsrecht tot de gegevens en het verbeteren ervan. Door uw deelname aan het evenement verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw foto in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van Golazo, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

TREIN

Het treinstation Brussel Centraal is gelegen op minder dan 10min. stappen van het Beursplein.

METRO

Dichtstbijzijnde metrohaltes

  • Lijn 1 en 5 Halte De Brouckčre
  • Lijn 3,4 en 32 Halte Bourse

BUS

Dichtstbijzijnde bushalte

  • Lijn 46 en 48 - Halte Beurs

Voor meer informatie omtrent het openbare vervoer, check www.stib-mivb.be en www.belgiantrain.be

AUTO

Betalend parkeren kan op volgende parking

  • Parking De Brouckčre, Place de Brouckčre 1 , 1000 Brussel

Klik hier voor het mobiliteitsplan

's Nachts door de straten en langs de bezienswaardigheden van de hoofdstad lopen. Dat is het concept van de Brussels Night Run die rond het Beursplein start en aankomt. Het parcours van 7 km door het centrum van de hoofdstad is uniek. Onderweg zijn er heel wat spectaculaire lichtanimaties voorzien. Alleen de hoofdlampjes zorgen voor verlichting en ongetwijfeld voor veel sfeer en gezelligheid. Zo'n lampje, samen met een t-shirt, krijgt elke deelnemer bij de inschrijving. Achteraf worden alle deelnemers beloond met een leuke medaille!

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.