X

Video

Keytrade Bank Brussels Nature Run & Walk:
Lopen en wandelen langs verborgen groene parels

Hier kijken we zo naar uit. Ontdek met de Brussels Nature Run mee de verborgen pareltjes aan de noordwestelijke rand van Brussel. Na een schitterende editie vorig jaar waarbij veel lopers en wandelaars zich lieten verrassen door de natuur in en rond de hoofdstad, kan je ook dit jaar op Paasmaandag weer deelnemen aan de Brussels Nature Run & Walk. Je kan kiezen tussen drie afstanden om te lopen/wandelen: 7 km, 17 km of 27,5 km.

Gepassioneerd hardloper en VRT-journalist Tim Verheyden tekende het nieuwe parcours uit: "We trekken opnieuw de velden in van de Brabantse Kouters. De lange afstanden brengen ons ook naar Kobbegem en Sint-Ulriks-Kapelle, een deel van het Pajottenland. Het wemelt hier van de kleine voetwegen die je moet ontdekken. Een prachtige steek om al lopend of wandelend te genieten van de natuur en de bij momenten adembenemende uitzichten."

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in hoe je ons evenement hebt ervaren. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën.
Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie

ORGANISATIE

Sportinez & Golazo sports

Schoebroekstraat 8
3583 Paal
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com

Golazo Sportinez