X

Video

Uitslag

Hier vind je na de wedstrijd alle uitslagen terug

Bekijk de uitslag

Keytrade Bank Brussels Nature Run & Walk:
Lopen en wandelen langs verborgen groene parels

Hier kijken we zo naar uit. Ontdek met de Brussels Nature Run mee de verborgen pareltjes aan de noordwestelijke rand van Brussel. Na een schitterende editie vorig jaar waarbij veel lopers en wandelaars zich lieten verrassen door de natuur in en rond de hoofdstad, kan je ook dit jaar op Paasmaandag weer deelnemen aan de Brussels Nature Run & Walk. Je kan kiezen tussen drie afstanden om te lopen/wandelen: 7 km, 17 km of 27,5 km.

Gepassioneerd hardloper en VRT-journalist Tim Verheyden tekende het nieuwe parcours uit: "We trekken opnieuw de velden in van de Brabantse Kouters. De lange afstanden brengen ons ook naar Kobbegem en Sint-Ulriks-Kapelle, een deel van het Pajottenland. Het wemelt hier van de kleine voetwegen die je moet ontdekken. Een prachtige steek om al lopend of wandelend te genieten van de natuur en de bij momenten adembenemende uitzichten."

FAQ

Klik op de titels hieronder voor meer info.

De finish sluit om 17u30. Hou hiermee dus rekening bij het kiezen van je startuur.

Het is NIET mogelijk ter plaatse nog in te schrijven.

Om comfortabel op de soms smalle paden te lopen/wandelen, is het belangrijk om je te houden aan het door jou gekozen tijdslot. Binnen jouw tijdslot van 30 minuten kan je vrij starten. Voor de lopers begint de tijd te lopen vanaf het moment dat je de timingmat ter hoogte van de start passeert. Binnen jouw tijdslot kies je er zelf voor wanneer je over deze mat loopt.

Ja, dit jaar kunnen we bevoorrading aanbieden onderweg. Er is ook eindbevoorrading aan de finish.

Er zijn geen kleedkamers / douches ter beschikking.

Ja, je kan je (goed afgesloten) sporttas in bewaring geven bij de bewaarplaats sporttassen.

Elke afstand is aangeduid met dezelfde fluogele pijlen. Let onderweg goed op de splitsingsborden, deze duiden de richting van de verschillende afstanden aan.

Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Etixx Sportvoeding

Etixx fuels your goal

Etixx Sports Nutrition biedt sporters een gezonde ondersteuning voor duurzame sportprestaties. Dankzij onze samenwerking met Etixx Sports Nutrition zal je tijdens jouw voorjaarsklassieker kunnen genieten van een kwalitatieve bevoorrading met Etixx producten (Isotonic, Energy gel, Energy Sport Bar,…). Daarnaast zal je ook kunnen genieten van exclusieve acties en kortingen op het Etixx gamma bij de inschrijving en na het evenement. Op die manier kunnen we alle sportievelingen begeleiden in het voorbereiden en het behalen van de finish!

Go the extra mile with Etixx

Voldoende trainen is de sleutel tot succes, maar zonder een dagdagelijks gezond voedingspatroon en de juiste sportvoeding voor, tijdens en na elke inspanning, lukt het nooit om met trainen alleen je volle potentieel te bereiken. Sporters hebben in het algemeen – door hun fysieke inspanningen – ook een hogere behoefte aan vitaminen en mineralen. De verminderde aanwezigheid van vitaminen en mineralen in onze groenten en fruit in vergelijking met pakweg 20 jaar geleden, gecombineerd met een te lage inname ervan (door een vaak ongezond voedingspatroon), zorgt ervoor dat ook lopers hiervoor extra aandacht moeten hebben. Extra supplementen worden om die reden sterk aanbevolen.

Het complete Etixx sportvoedings- en supplementengamma ondersteunt je hierin perfect, alle producten voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen en dragen het Informed Sports kwaliteitslabel.

Om de deelnemers optimaal te begeleiden bij de keuze van de meest geschikte sportvoeding in de voorbereiding en tijdens de loopevenementen, heeft Etixx een pagina ontwikkelt met specifiek advies voor lopers.

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in hoe je ons evenement hebt ervaren. Wij horen graag je opmerkingen, reacties of ideeën.
Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar je reactie

ORGANISATIE

Sportinez & Golazo sports

Schoebroekstraat 8
3583 Paal
T: 0032 11 45 99 00
E: info@golazo.com

Golazo Sportinez