Bedrijven & VIP

De DHL Brussels Ekiden is uitgegroeid tot hét sportieve teambuildingsevent bij uitstek. Samen met 6 collega’s loop je een marathon en kun je achteraf iets drinken in jullie meeting point of bij de afterparty. Waarom niet eens lopen met 5 collega’s uit verschillende divisies?

Extra's

Jouw logo online?

Ingeschreven met je bedrijf? Maak je kenbaar! Stuur je bedrijfslogo* en je webadres naar info@golazo.com en wij plaatsen dit online.

We wensen jou samen met je collega's veel succes!

*formaat: .jpg (100 x 66 pixels)

Deelnemende bedrijven

Heel wat bedrijventeams beleven de DHL Ekiden jaar na jaar als een echt teambuilding event. Wil jij als bedrijf je lopers net dat tikkeltje meer aanbieden?
Aarzel dan niet langer en kies voor het DHL Ekiden Village pakket! Dit exclusieve pakket voor deelnemende bedrijven bevat onder meer de reservatie van een 'meeting point' in het gezellige bedrijventerrein, de DHL Ekiden Village (aan het Koning Boudewijnstadion, langs het parcours), dé ontmoetingsplek voor bedrijven.

Ontvang je collega's en supporters in je eigen VIP-ruimte. Zo scoor je bij je medewerkers én profileer je jezelf als dé ideale, sportieve werkgever.

Het 'DHL Ekiden Village'-pakket bevat:

  • Een gepersonaliseerde pagodetent (5x5m) langs het parcours, waar je lopers en supporters kan verwelkomen
  • Mogelijkheid om een lekkere barbecue te reserveren

Bestelbon DHL Ekiden Village

Hier vind je na afloop van de DHL Ekiden de uitslag van de bedrijvencompetitie.

EEN SPECIALE DHL EXPRESS UITDAGING VOOR DE SNELSTE KMO VAN BELGIË!

Nieuw vanaf dit jaar!

Neem met jouw bedrijf deel aan het KMO klassement en maak kans op een unieke prijs.

Heeft jouw KMO ontzettend snelle benen? Dan hebben wij een uitdaging voor jullie. Kroon je ploeg tijdens de DHL Ekiden tot snelste KMO (dat op zich is toch al fantastisch?!) en DHL nodigt jullie achteraf uit om als VIP te ontdekken hoe internationaal pakjes versturen nu echt werkt, in de logistieke HUB op Zaventem.

Voor de rondleiding trakteert DHL jullie lopers team maar al te graag op een diner. Dat zal trouwens nodig zijn om terug aan te sterken na die straffe sportieve prestatie.

Schrijf jullie team in!

*Een kmo is een zelfstandig bedrijf met minder dan 250 werknemers én met een jaaromzet van maximum € 50 miljoen óf een balanstotaal van maximum € 43 miljoen.

Meer info volgt snel.

BRENG JE BEDRIJF IN BEWEGING MET ENERGY@WORK!

Energy@Work staat voor het uitwerken en implementeren van duurzame beweeg- en gezondheidscampagnes op maat van bedrijven. Gezonde en mentaal sterke werknemers vormen immers het belangrijkste kapitaal van elk bedrijf. Onze Energy@Work consultant werkt aan de hand van enkele bouwstenen een volledige gezondheidscampagne uit met focus op het bevorderen van een dynamische bedrijfscultuur, het verhogen van de mentale en fysieke veerkracht van alle werknemers en het verlagen van het ziekteverzuim.

Meer weten? Ontdek ons aanbod op www.energyatwork.be