Praktische info


Programma


Deelnamepakket voor elke deelnemer


Afhalen borstnummer


Timing met chip


Bereikbaarheid en parking


Sportoase Pacer Team

Nieuw: de AG duorun!

Naast de keuze tussen de individuele 10 Miles of 5 Miles kan je deze editie ook opteren voor de AG duorun waarbij één loper de volledige 10 Miles afstand loopt en de tweede loper inpikt na 5 Miles oftewel 8 km. Zo lopen jullie samen naar de finish in het Koning Boudewijnstadion! Altijd al samen een wedstrijd willen lopen maar jullie verkiezen een andere afstand? Dan is dit jullie moment!

Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om de AG Brussels 10 Miles op een bijzondere manier te beleven. Als bedrijf of vereniging kan je een standje huren op de gezellige esplanade voor het Koning Boudewijnstadion.

Download HIER het bestelformulier

Net als Paul Tergat, Haile Gebreselassie en Kenenisa Bekele ooit deden, zal ook jij starten op de piste van het Koning Boudewijnstadion. Na een prachtig parcours door de parken van het Heizelstadion finish je op de piste voor een fantastische apotheose in het Koning Boudewijnstadion.

Bekijk het parcours voor 2019

Veilig sporten

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysisch niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je hier.

De organisatie hanteert daarnaast volgende minimumleeftijd: je moet 12 jaar of ouder zijn op zondag 9 april om deel te nemen aan de Brussels 10 Miles.

MyEnergyLab

Your ultimate training partner
 • Online trainingsplatform

  MyEnergyLab is het ultieme online trainingsplatform voor sporters van alle niveaus.

 • Persoonlijke en hoogst kwalitatieve trainingsschema’s

  Op basis van je profiel biedt MyEnergyLab persoonlijke en hoogst kwalitatieve trainingsschema’s als voorbereiding op jouw sportieve doelstellingen.

 • Sportieve droom

  Wil je een marathon lopen? MyEnergyLab vertelt je wat je wanneer moet doen om jouw sportieve droom waar te maken !

 • Eenvoudig agendabeheer

  Bepaal zelf wanneer je kan trainen via de gemakkelijk te beheren agendamodule.

 • Kostprijs €1 per week

  MyEnergyLab biedt trainingsschema's op maat aan voor slechts €1 per week.

Koop je trainingsschema aan bij inschrijving,
en betaal slechts €5 voor het volledige schema.

Aanmelden

Onze Coaches